|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
אני רוצה להציג עיצוב לחברת אחסון ולשאל מספר שאלות
שלום ,יש לי כמה שאלות בקשר לעיצוב שאני הולך לפרסם
1. כמה כסף אתם חושבים שווה כזה עיצוב + תכנות 2. מה נראה לך איך העיצוב מתאים לחברה מקצועית? 3. יש מה לתקן בעיצוב במידה וכן? מה? יש לציין שבעיצוב יש פלאש למעלה העיצוב: ![]() *בבקשה מי שיודע של מי העיצוב או משהו לא לפרסם את שם החברה זה לא המתרה. תודה רבה מראש.
-בברכה יאיר מנהל חברת לינוקס-סרב ,לכניסה לאתר האינטרנט שלנו לחצו כאן ,מוקד טלפוני מאויש 052-6779005 03-6195560 ,מסנגר Y@irNet.us ,איסי 893060 - נראה תמיד כלא מחובר. (לא בשבת.). *אנחנו מכבדים כרטיסי אשראי* www.LinuxServ.co.il | Last edited by LinuxServ; 06-11-05 at 00:46.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
משתמש חדש
|
יאיר שלום,
אני יענה לשאלותיך ![]() 1. כמה כסף אתם חושבים שווה כזה עיצוב + תכנות 2. מה נראה לך איך העיצוב מתאים לחברה מקצועית? 3. יש מה לתקן בעיצוב במידה וכן? מה? תשובות: 1.העיצוב לא נראה לי ממש טוב למכירה ולא ברמה של מכירה 2.העיצוב אינו מתאים לחברה מקצועית,מפני שאינו מתאים ונכלל בתוך הדברים הדרושים לעיצוב נורמלי -הצבע שלו ממש מוזר -המבנה לא נוח ולא מאורגן -אין בוא מקצועיות רבה 3.את הצבעים והמבנה. מקווה שאלותי ענו לך. במידה ותרצה עוד תשובות או דעות בקשר לתשובותי . שאל בשמחה. בתודה ויום נעים, ליאב |
![]() |
![]() |
# 3 |
Permanently Banned
|
אני יכול להגיד לך דבר אחד, מקצועי הוא בטוח לא.
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא ברמה למכירה אני חושב שאין לך זכות לקבוע את זה
יוני. Email:ymwd.net@gmail.com הורדות לפלאפון | בניית אתרים | פיירפוקס | אגם רודברג | בלינדה פרגרין | יהדות | וואלה כיף רינגטונים | דתיים | רדיו דתי | אנימציות |דומיינים | גלריית עבודות | רינגטונים |HOSTSCOIL ![]() |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר על
|
1. כמה כסף אתם חושבים שווה כזה עיצוב + תכנות
2. מה נראה לך איך העיצוב מתאים לחברה מקצועית? 3. יש מה לתקן בעיצוב במידה וכן? מה? 1). הייתי מסכים רק אם ישלמו לי ואני יקח אותו (אני לא מנסה לפגוע או משהו אבל זה האמת). 2). העיצוב לא מגיע לרמה של מכירה ככה שהוא גם לא מתאים לשום חברה. 3). יש להתחיל עיצוב מחדש. שיהיה המשך יום טוב.
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
אני לא יודע המעצב מחליט מחיר אבל אנלא מתרשם ממנו
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|