|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
עיצוב שמישהו הכין לי... ביאס תנשמה....
תקשיבו חברים
ביקשתי מאיזה מעצב בפורום שלי שיכין עיצוב לאתר התדמית של הרשת שלי אך לצערי... תראו מה יצא: http://img88.imageshack.us/img88/526...orkcopy7sd.gif זה יצא בסגנון של אתר תדמית אחר של רשת אתרים אחרת.... מי שזה כמו האתר תדמית של הרשת שלו יודע איזו רשת.... ואני מבקש ממכם ליצור איתי קשר דחוף באי סי קיו 955243 או במסנג'ר admin.cf@gmail.com ביאס לי תתחת... אני רוצה לסדר זאת עימכם.... בכול מיקרה תגיבו על העיצוב ותגידו מה אני יוכל לשנות כדי שלא יזכיר כול כך... סעמק.... תודה
תודה על תרומתך.
|
זה דומה ל inetwork מבית יוצר של isrart
|
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
תוכל להגיב על השאלות שלי... זה דומה במיבנה אחושרמוטה... יש איזו דרך לשנות שזה לא יהיה דומה ככה?!
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
חחחחחחחחחחחחח
דפק אותך אה? שילמת לו כסף? מקווה שלא.. ומה אתה כבר יכול לעשות? לעשות חצי חצי עם הרשת השניה? ![]()
חבר מתקדם
|
חחח וואלה טל תאמין לי שלא יודע מה לעשות,
ולא שילמתי לו...
חבר פורום
|
:\ לא כדאי לך לשנות כלום גם ככה ידעו שזה גנוב , כדאי לך להשיג עיצוב חדש , וזאת לא פעם ראשונה שנאור גונב עיצוב , הוא כבר עשה את זה בעבר .
|
![]() |
# 7 |
משתמש חדש
|
רשת iNetwork :\
Permanently Banned
|
בעעע
לא יפה מה שהוא עשה החבר שלך גם אם זה היה ברצון טוב תשקיע כמה שקלים תאמין לי יכינו לך בונבון של אתר |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
לא יודע אם זו העתקה או לא, עיצוב חמוד,
אני מבקש שלא יתפתח כאן ריב, כי במידה וכן, האשכול יינעל, ומי שיתחיל את הריב יקבל אזהרה. יום טוב. |
![]() |
# 10 | |
חבר פורום
|
ציטוט:
![]() הוא יצר איתי קשר והציע שאני אכין לו אתר תדמיתי לרשת תמורת לקוחות שהוא ישיג לי...שמע, על איכות משלמים. וכשלא משלמים... ![]() בכל מקרה, אל תלך על חברים או על עסקאות טיפשיות - תשקיע כסף! |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|