![]() |
# 1 |
חבר על
דירוג מסחר: (0)
|
[בקשה] הצעת מחיר לפורטל.
שלום , אני מבקש הצעת מחיר לפורטל מתוחכם ומעוצב.
יש לי תקציב גדול ואני אבחר בבחור האיכותי ביותר , רצוי להציג עבודות , זה יתרון מהותי. אני מעוניין במערכת כזאת: יהיה אפשרות לפתוח דף אישי (בלוג) , תהיה אפשרות להגיב לכל כתבה מפורסמת במערכת תגובות קלה ונוחה , יהיה אפשרות הוספת כתבות (לדרגות מסויימות) , יהיה פאנל ניהול מובנה לכמה דרגות (מסקר , מנהל אתר , מנהל אגף , אחראי בורסה וכו'..) , יהיה אפשרות הוספת סקרים , יהיה צ'אט משתמשים , תהיה מערכת הרשמה ועריכת כרטיס אישי (שיכלול: אייסיקיו , מסנג'ר , אתר בית , תמונה וכו'..). כמו כן , אני מעוניין בעיצוב מתוכנת , אני רוצה פורטל שלם , עם העיצוב שמותאם ומולבש למערכת הפורטל וכו' , משהו רציני. דומיין אני מביא ואחסון בגודל שמתאים+ אני אביא. אני רוצה רק אנשים רציניים , פחות דיבורים יותר מעשים. רק אנשים מבינים ולא ילדים קטנים, תודה.
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
שלום לך שוב גבריאל
![]() יש ברשותי עיצוב לפורטל מקודד כולל psd ואני כרגע בונה עליו מערכת ניהול תוכן כרגע הוא לא מיועד לאף בן אדם. אוכל לבנות לך את המערכת שתיארת ב 750 דולר כולל עיצוב מקודד מקצועי(כדי לראות את העיצוב צור קשר-עיצוב מקצועי). אשמח אם תיצור קשר אייסיקיו 264004815 מסנג'ר gtzvika@013.net |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
X-T התרשמתי מאוד , אני אצור איתך קשר.
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
במידה ויש לך את ה משהו כמו 5 ספרות להשקיע, צור קשר.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|