![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
בעיה בדומיין בלי WWW
קניתי דומיין מLIVEDNS, ושמתי בהגדרות DNS שלו את הכתובת של השרת... זה עובד אבל הבעייה שזה עובד רק בלי WWW.
בשרת אמרו לי ללכת לDNS צד שלישי או משו כזה, וליצור RECORD שיקשר, לא ממש הבנתי.(דוגמא לאתר: EDITDNS.NET). הגדרתי בהגדרות של הדומיין שיקשר לEDITDNS, ושם אני לא מבין מה אני צריך לעשות :S תודה רבה, casio.
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה נראה לי תלוי בקריזות של הDNS של הספק אינטרנט.
יש אתרים שעם בזק בין לאומי עבדו לי רק עם WWW ו בנטויז'ן רק בלי.
# 6 |
מנהל ראשי
|
הפנת את הDNS לכתובת של השרת שלך?
מצויין, פנה לספקית האכסון שלך ובקש ממנה אחת מ-2: 1. להוסיף רשומת cname בשם www שתצביע על הדומיין עצמו (לדוגמא: domain.com) 2. להוסיף רשומת A עם כתובת הIP עליה אתה מתאכסן חשוב לציין כי במידה והספקית לא תעשה זאת בצורה הנכונה, זה פשוט לא יפעל. מדובר ב-2 דברים לעשות את אותו הדבר, במידה וזה קיים..אז יש להמתין לעדכון, במידה ולא..פשוט להוסיף את הרשומה. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
בEDITDNS.NET אני צריך: ליצור שתי רשומות A שמקשרות לשרת (ns1.myserver.com ו NS2), ליצור עוד A עם הIP של השרת אבל מה הRECORD שמה? וליצור עוד רשומה CNAME שהRECORD שלה זה www.mydomain.co.il ומה עוד אני צריך לעשות בה? ובשרת עצמו להגדיר להגדיר לmydomain.co.il או משו אחר? תודה. אם יש לך מסנג'ר זה יהיה יותר קל : ohadlev77@hotmail.com
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי
|
נלך צעד אחורה,
בLIVEDNS, מהם הDNSים שרשומים? של ספקית האכסון שלך או EDITDNS.NET? |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
EDITDNS.net
# 10 |
חבר בקהילה
|
נזכרתי בעוד משו.... אם אני נכנס לניהול DNS מתקדם בניהול של הדומיין בLIVEDNS אז יש לי אותם אפשרויות כמו EDITDNS.NET.... - הוספת רשומה, A,CNAME... מה לעשות?:S
TNX
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|