![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
בעיה עם אדסנס...
לפני כמה חודשים נרשמתי לתכנית adsense של גוגל, וחזר לי מכתב שאתרים בשפה עברית עדין לא נתמכים במודעות תוכן או משהו כזה, ולפני כמה זמן זה השתנה והם תומכים בעברית, אז ככה שנכנסתי לחשבון האדסנס שלי והוא היה זמין, אז שינתי כמה פרטים בחשבון, היה איזה עיקוב שלא יכלתי לקבל תשלומים וסידרתי אותו, ואז דיי נתקעתי, הייתי צריך לאמת את האתר, והצלחתי אני חושב @_@,,, כי יש לי V ליד האימות... הכנסתי איזה META שהם ביקשו ממני לאתר ואז הוא עשה לי V שהאתר מאומת...
ואז אני לא יודע מה לעשות, שהצבתי מודעה באתר, לא היה שום טקסט בהם, היה רק ads by google משהו כזה =\ וליד זה היה חיפוש כזה כאילו לחפש מילות מפתח או משהו כזה =\ משהו מוזר... אז הורדתי את המודעה כי זה סתם כיער את האתר ... מישהו יכול להסביר לי מה עושים ?! בתודה רבה, אמיר פרידמן. :]
# 2 |
חבר וותיק
|
זה לא רק אצלך ככה. זה קורה לכולם ברגע שאין מודעות רלוונטיות שהאדסנס יכולים להציג.
בשביל זה אתה צריך למקד את התוכן של האתר שלך כדי שיהיו בו מודעות ממוקדות. כתבתי על זה פוסט בבלוג שלי לא מזמן
# 3 |
חבר מתקדם
|
התכון ממקוד, אבל זה לא משנה, הקטע שפשוט אף אחד עדין לא התעניין במודעה...
אני לא יודע ה לעשות =X
# 4 |
חבר וותיק
|
אין דבר כזה שאף אחד לא מתעניין במודעה, אם כבר אז אין אף אחד שמפרסם מודעות שקשורות לתוכן הזה של האתר שלך
# 5 |
חבר מתקדם
|
חיחח, פתאום יש לי מודעות XD... יאי!
תודה אפשר לנעול :פ
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|