|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
כיצד ניתן להעתיק רשימת קבצים ותיקיות שלמה לשרת מסוים?
אני עובד על מערכת התקנות כלשהי, סתם כדי ללמוד, רציתי לדעת באיזה פונקציות להשתמש בכדי להעתיק קבצים שלמים לשרת מסויים.
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
אם הבנתי מה שאתה רוצה, תשתמש במחלקה שיוצרת קבצי ZIP, תדחס את כל הקבצים שאתה רוצה לתוך קובץ ובהתקנה תחלץ.
אתה יכול להשתמש בזה: http://www.phpclasses.org/browse/package/945.html או תחפש משהו שיותר נוח לך.
# 3 |
חבר וותיק
|
כנראה שלא הבנת,
אני מכין מערכת כלשהי שאני מכניס בה פרטי התחברות של השרת ושל המסד נתונים והוא יתקין עליה את כל הקבצים ויטען למסד את השאילותות...
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
תהפוך את ההרשאות של הconfig שלך ל777 ואז כשהוא שומר, תשנה את זה שם.
אחר כך, תעשה קובץ התקנה שהוא פשוט הרבה שאילתות של הוספת טבלאות וכו. ואל תשכח למחוק את קובץ ההתקנה, ולשנות את ההרשאות של הconfig |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
מה? אני רוצה שנגיד יש לי קובץ X.php יועתק מהשרת שלי לשרת אחר שאני מגדיר לו + יתקין על מסד נתונים כלשהו את השאילתות שלי.
![]() |
# 6 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
www.php.net/ftp בשביל המסד נתונים תהיה לך בעיה מסויימת, כי זה מצריך שימוש בחיבור מרחוק, רוב בעלי השרתים מבטלים את זה/מאשרים את זה ספציפית לIP מסויים (יש אפשרות בDA לאפשר לIP של שרת מסויים לתת לו להתחבר למסד נתונים שלך). הפתרון היצירתי שלי לך הוא, ביחד עם הקבצים שאתה מעביר בFTP, תעשה גם קובץ התקנה ואז תריץ אותו עם פונקציה כדוגמת file_get_contents...(כמובן לאחר שעשית קובץ config שמכיל את פרטי החיבור). |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|