|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[עבודה] הזמנה למסיבה בת"א
# 2 |
חבר על
|
נחמד לא יותר מזה
|
![]() |
![]() |
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
מצטער אחי, לא סגנון שמתאים למסיבה בכלל, המון צבעים סתם מבולגנים... אין סגנון ספציפי לא משהו שמושך את העין, מצטער בהצלחה בהמשך
יובל.
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
להפך זה כן מתאים אם יש המון צבעים וזה מבולגן והכל, לא חשוב לא התחברתם אליי.. תודה בכל זאת
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
לא התחברתי לסגנון.... סורי פשוט לא מתאים להזמנה ואני רואה הרבה הזמנות, לפחות לא בצבעים האלה והסגנון הזה
# 6 |
חבר על
|
ממש לא מתאים לא רלוונטי ואני לא בטוח אם בית דפוס יהיה מוכן להדפיס דבר כזה !
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אני לא חושב שההזמנה מכבדת את האומנים שאמורים להופיע שם , יש שם אומנים עם נגיעה של רוק , ולכן אתה צריך להכניס את האלמנטים של הרוק בהזמנה ופה , אנחנו לא רואים את זה ..
בהצלחה בהמשך ! |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
לא אהבתי אחי .. סיגנון לא ממש מתאים למסיבה כמו שנאמר זה ניראה כמו עטיפה לגלידה .. =\
בהצלחה
# 9 |
חבר מתקדם
|
תודה רבה על התגובות, קהילה נהדרת.. פשוט כיף.
וזה שאמר שאף בית דפוס לא ידפיס, דבר ראשון יש לי בית דפוס משלי דבר שני זה סתם עיצוב זה לא אמור להיות מודפס בכלל.
# 10 |
חבר בקהילה
|
וואי אח שלי אתה לא צריך להיעלב אתה ביקשת דעה נתנו דעה העיצוב מקסים באמת מושקע וציבעוני אבל אינו מתאים למסיבה אני מסתכל על זה לא עושה לי את התחושה מבין אבל .. לך תדע אולי יאהבו את זה תאמין בעצמך
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|