|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() אני מחפש מכללות או דברים כאלה שיקבלו אותי גיל ( 16 )
ללימוד עיצוב ובניית אתרים / תכנות בעיקר פוטושופ ופלאש . יש קורסים שמתאימים בשבילי ? אני מוכן לשלם כל מחיר אבל זה חשוב לי ואם ידוע למישהו על משהו באיזור ירושלים . המון תודה ומנהלים בבקשה אל תנעלו אם כתבתי הודעה לא במקום תערכו רק . |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
אווו שאלה ממש ממש טובה, אני גם מתעניין ..
אז כמה דברים... לגיל שלך יש בעיקר קורסים ... ומה שאתה כעקרון זה מכללה .. (או ללמוד בחו"ל) בארץ אני מכיר 3 מקומות שבאמת שווה ללמוד..(יש יותר, אבל אלו השתיים שקיבלתי המון המלצות) (אחרי צבא ז"א) בצלאל (מאוד מוכר) שנקר מכללה עיצובית בחולון (לא זוכר שם) יקר מאוד , מכללות זה בד"כ משהו כמו 20 אלף לשנת לימודים (כן כן , יותר מהטכניון - אני חיפאי) מה שהם בד"כ בודקים זה תיק עבודות (portfolio) ולא מסתכלים לך כל כך על הבגרות כי אין נושא שבאמת ישקף את זה .. אלא אם כן למדת ב וויצו ..(בית ספר לנשים מוכות - אבל יופי של מגמות עיצוב) חו"ל, אישית בדקתי .. ויש משהו מאוד מאוד מעניין שמתעסק בגרפיקה \ תלת מימד ואנימציה תלת מימדית, נחשב לאחד הטובים בארה"ב (holywood) מקום שקוראים לו "Dave School" תחפש בגוגל , תקרא על זה קצת (שם אני רוצה ללמוד)..(זה דיי יקר) אם אתה עדיין מעוניין לקחת קורס עכשיו ..(בשביל תעודה \ לימוד) (ז"א המון אנישם לא באמת הולכים לקורסים כדי ללמוד משהו חדש אלא כדי לקבל תעודת קורס, שזה שווה זהב - במקומות הנכונים) אישית אני יכול להמליץ על John Bryce (מאוד מוכר, סניפים בכל הארץ) ויש עוד משהו שקוראים לו jsc או משהו...לא זוכר שם מלא, אני אבדוק ויחזור אליך (מישהו שאני מכיר לומד שם) הבנתי שכל המי והמה של ערוץ 2 למדו שם .(צילום \ גרפיקה \ post production) בקיצור אם התכוונת ל"אני מוכן להשקיע כל סכום כסף" תכוון ל 15 אלף (שנת לימוד \ קורס אחד ) בהצלחה ![]() יובל.
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
אם חו"ל נשמע אופציה בשבילך, אני כמעט בטוח מתחיל בשנה הבאה לימודי גראפיקה ואנימציה
(תואר ראשון בגראפיקה, דיפלומה בבניית אתרים, ותואר באנימצית תלת מימד) ב-AI זאת רשת מכללות פה בארה"ב Art Institute ושמעתי רק טובות עליהם גם הייתי כבר ביום הפתוח יובל, אף פעם לא שמעתי על הבית ספר שאתה מדבר עליו אני עכשיו יברר לגביו ויש סיכוי שאני אלך לשם במקום לAI |
![]() |
![]() |
# 4 |
תודה על תרומתך.
|
![]() 0547897262 יובל ראשון - שבת 11:00 - 22:00 תלת מימד | עיצוב אתרים | עיצוב הדפסים לחולצות | לוגואים ובאנרים | פלאש www.gfxstudio.co.il מנהל פורום גרפיקה ועיצוב אתרים |
![]() |
![]() |
# 5 |
תודה על תרומתך.
|
מתעניין גם... :}
# 6 |
חבר על
|
יש את HIT ממש מצויין (אני לומד שם רובוטיקה דרך הבי"ס).
בקשר לגיל אני לא יודע מה הגיל בדיוק אבל תבדוק |
![]() |
![]() |
# 7 |
משתמש - היכל התהילה
|
שמתם לב שאף אחד מכם לא המליץ לא על משהו שבאמת מתאים לו? מכללות לא מקבלות בני 16.
המקום המוכר היחיד שאולי תוכל למצוא בו קורסים בירושלים הוא ג'ון ברייס אבל הקורסים נפתחים לפי דרישה. אולי יש עוד מקומות (סביר להניח שיש) אבל הם פחות מפורסמים וידועים. בכל מקרה מלמדים אותך את התוכנה עצמה, לא מלמדים אותך עיצוב. המלצה שלי, תלמד לבד. אם תרצה להמשיך בזה בהמשך חייך תרשם למכללה. כרגע אין לך יותר מדי אופציות.
# 8 |
הוסטסניון
|
בטכניון יש חוגי קיץ.. אני הולך לגראפיקה, אבל ההרשמה כבר נסגרה בשבילך.
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
לא, אבל התעניינתי ואני מכיר שתיים שלומדות במכללות (במנשר ובשנקר)
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|