|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
|
[בעיה] המחשב עושה ריסטרט מעצמו
אני לא ממש בטוח שזה קשור לפה אבל כשאני פותח את המחשב , הוא מגיע לשולחן העבודה ועושה ריסטרט מעצמו..
|
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
גם לי זה קורא לפעמים
כול פעם שזה קורה אני מריץ תוכנה לבדיקת שגיאות וזה מתקן לי ואין לי ריסטים למשך זמן מה
# 3 |
חבר בקהילה
|
אכפת לך להריץ בדיקה על הזיכרון?
תעבוד לפי ההוראות הבאות, ותבדוק את הזיכרונות שלך ותראה עם הם תקינים:
1. grab this: http://www.memtest.org/download/1.65...+-1.65.iso.zip 2. extract it somewhere and burn the iso to CD using Nero or similar burning tool 3. boot from this CD 4. hit c (configuration) 5. hit 1 (test selection) 6. hit 3 (select test) 7. enter 5 for the test number and hit enter 8. hit 0 (continue) 9. let this run for several hours תודיע מה תוצאות הבדיקה? |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
יכול להיות שמעבד או הכרטיס מסך מתחמם לך ולכן הוא עושה ריסטרט תבדוק שכל המאווררים שלך פועלים גם זה שעל הכרטיס מסך
# 5 |
מנהל ראשי
|
סריקת ווירוסים יכולה להיות יעילה..
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר חדש
|
אין לי איך לבדוק..
לקחתי אותו לתיקון , לא הצלחתי לעשות כלום, הוא פשוט הגיע לי למסך של המחשב ועשה לעצמו ריסטרט לאחר 5 שניות
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
גם לי זה קרה,החמורים מהתיקון לא הצליחו לעלות על זה אז אתה תעלה על זה!
פתח את המחשב תנקה את המאווררים עם מגבונים לחים אבל בעדינות ואת כל שאר המקומות המאובקים,והנה לך מחשב לתפארת מדינת פלסטין ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
תקן אותי אם אני טועה, אבל אם הוא מגיע לשולחן העבודה אני מתאר לעצמי שזאת בעיית תוכנה.
אם בפורום תוכנה יגיעו לזה שזאת בעיית חומרה שיחזירו לפה.. מועבר. |
![]() |
![]() |
# 9 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
בעיות RAM גורמות להרבה דברים, לדוגמא ריסטרטים אקראיים עם נתוני שגיאות שונים, קפיאת המחשב למספר רגעים וחזרה לעבודה וגם קפיאה מוחלטת.
בעיה בזיכרון לא אומרת שהזיכרון לא עובד, אלא שאחד או יותר מהתאים בזיכרון לא תקינים. יש מצב שאם יש לך 1 גיגה זיכרון ואקספי ויש לך בעיה בזיכרון אתה לא תמצא את זה, אולי רק כשתאמץ את המחשב מאוד, וביום שתתקין ויסטה המחשב לא יפסיק לתת מסכים כחולים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|