![]() |
# 1 |
Whatever
דירוג מסחר: (0)
|
2 דומיינים חדשים-ישנים
נמ,
GrowCMS.info - מערכת ניהול תוכן DNSim.info - היה אמור לעלות עם אתר Parking [ואולי עוד יעלה] UID.co.il - שנראה לי שהצגתי כבר, אבל בכ"ז domainshortening.info - אתר שנרשם למטרות קיצור כתובות, כתבות קיבלתי אישור לפתוח את האשכול ממנהל הפורום.
# 2 |
אחראי פורום Off-Topic
|
קצת מוזר שזה קורה לך מכיוון שאתה מנהל הפורום, אבל,
בחוקים כתוב "במידה ורכשתם שם מתחם בחודש האחרון תוכלו לפתוח נושא חדש שבו תציגו את הדומיין, ותבקשו עליו חוות דעת." והדומיין: dnsim.info נרשם ב-28.4.2007 (יותר מחודש) והדומיין: uid.co.il נרשם ב- 05-03-2007 (יותר מחודש). בכל מקרה, growcms ו-uid אחלד דומיינים, dnsim קצת פחות אהבתי. תתחדש ובהצלחה! =]
אנטי וירוס חינם Last edited by hod206; 27-06-07 at 20:39.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
מכיוון שאני יודע שאתה לא בא במטרה של "לחפש" את הצוות אני אענה לך על זה גם יפה (למרות, שאתה יכול גם להבין לבד). ההודעה של תומר מכילה 2 דומיינים שנרשמו לפני חודש וגם 2 שכן. תומר הוא מנהל הפורום (האמת היא, הוא בעצם גם אחראי קטגוריה), אתה מאמין שהוא לא יעבור על החוקים? נכון כתוב בחוקים: "במידה ורכשתם שם מתחם בחודש האחרון תוכלו לפתוח נושא חדש שבו תציגו את הדומיין, ותבקשו עליו חוות דעת." וזה מה שהוא עשה, רק שהוא הוסיף אליהם עוד שני דומיינים שרצה עליהם ביקורת. זה רע? אני לא חושב שיש עם זה בעיה, גם אם אתה תעשה את זה בתור משתמש. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
![]() ובקשר לדומיין domainshortening.info שהוספת אחרי שהגבתי בפעם הראשונה, קצת נראה לי מוזר לעשות קיצור כתובות עם הדומיין הזה חחחח
![]() |
# 6 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ציטוט:
נתתי רשימה של דומיינים גם כן ישנים.. מחקו לי אותה. באמת שאני לא בא לחפש בקטנה, אבל זה לא ממש נראה טוב אתה לא חושב? |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|