|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
[עיצוב] מערכת ניהול CMS
שלום,
הכנתי עיצוב למערכת ניהול תוכן "CMS". http://www.img-il.com/up/mbunqg0zxnjd.gif תגובות, תודה. ![]() __________________________________________________ ________ מנהלים יקרים: במידה והאשכול איננו רשום בצורה טובה ו/או שצריך להעבירו, העבירו תודה. __________________________________________________ ________ |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר בקהילה
|
עיצוב מאוד יפה ונקי אחלה עבודה
![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
חמוד ופשוט...
כמו שאנדריי אומר האייקונים פה הם החלק המרכזי, הייתי עובד עם אייקונים סטייל ויסטה אפשר למצוא בכל מקום |
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
לנדב, אלו הצבעים שהלקוח ביקש וזוהי דעתך!
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
אבל הלקוח אומר שהרמה הבינונית הנוכחית הקיימת היא טובה לו - זה אומר שהיא רק טובה לו , אבל זה לא אומר שהעיצוב הוא טוב . בקשר לעיצוב הזה , אביב - העיצוב הזה נקי והכל , אייקונים פחות יפים , פונטים יפים . בעיקרון - עיצוב כזה אפשרי לבנייה ב-HTML עם CSS . שיהיה לך בהצלחה . |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
באמת לא משהוא עיצוב יפה בגלל השילובים אבל בכללי לא משהוא מסובך אפשר להכין את זה בכמה דקות אבל השילוב צבעםי ודברים בכלל די יפה
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
תתחילו להפנים, עיצוב-מעצב, זה לא אפקטים, גם אם ילד בן 7 יכול לצייר כזה אתר (תיאורטית) המעצב הוא זה שחושב על איך לעצב את זה, אני למשל לא יודע לשלב צבעים כמו שצריך, אין לי יותר מדי דמיון, ככה שאם זה נראה טוב זה לא משנה אם יש או אין אפקטים או אם אפשר לעשות בHTML וCSS או לא.... Last edited by meshuga; 03-07-07 at 22:35.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|