|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
איך לשנות את מיקום הגלילה ואת הצבע שלה וכ"ו
אני רוצה לשנות את מיקום הגלילה של DIV מסויים עשיתי לו גלילה ואני רוצה לשנות שזהז יהיה משמאל וגם שהצבע של זה יהיה שונה אני יודע שזה אפשרי אבל אין לי מושג איזה הגדרות CSS אלו אשמח לקבל אותם ד"א כבר חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מצאתי משהוא אבל הוא לא פועל
|
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
אז ככה זה הקוד של הפס גלילה.
שחק עם הצבעים. HTML קוד:
<style type="text/css"> BODY { scrollbar-face-color: #ffffff; scrollbar-shadow-color: #eeeeee; scrollbar-highlight-color: #eeeeee; scrollbar-3dlight-color: #ffffff; scrollbar-darkshadow-color: #ffffff; scrollbar-track-color: #ffffff; scrollbar-arrow-color: #34b8da; } </style> לגבי הצדדים אני יודע שאפשר לשנות את הצד אם אתה משנה צד בhtml שזה אומר. HTML קוד:
<html dir="rtl">
HTML קוד:
<html dir="ltr">
# 3 |
חבר וותיק
|
תשמע דבר ראשון אני רוצה לשנות את הצבע לא לגלילה של הדף אלא של ה-DIV קבעלי לו OVERFLOW אוטומתי ועכשיו הוא נגלל אז אני רוצה לשנות את הצבע שלו
|
![]() |
![]() |
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
HTML קוד:
scrollbar-face-color: #ffffff; scrollbar-shadow-color: #eeeeee; scrollbar-highlight-color: #eeeeee; scrollbar-3dlight-color: #ffffff; scrollbar-darkshadow-color: #ffffff; scrollbar-track-color: #ffffff; scrollbar-arrow-color: #34b8da; |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
לא עוזר בכלל נראה לי שהוא לא מבין מה אומרים לו כי כתבתי לו overflow אוטומתי והוא לא מראה לי גלילה...
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אוטומטי מציג רק כשיש גלישה ולא תמיד.
אגב, הצבעים עובד רק באקספלורר.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|