|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
[עיצוב]רון קדוש -משרד עורכי דין .
הלקוח יצא מרוצה מהעיצוב בקרוב הוא יעלה לאוויר
אני אישית חושב שהוא מתאים לנושא http://img518.imageshack.us/img518/9108/13807253ki0.png |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
שילוב צבעים לא ממש טוב.
פאטרן מוגזם.. שים שקיפות יותר נמוכה. הבאר הכחול לא קשור ממש.. אבל מה שחשוב זה שהלקוח אהב. ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
מחזק
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
עסק רשום [?] |
אם זאת תמונה תדמיתית ולא תמונה שלו אז יש בזה משהו קצת משונה. כלומר, כי סה"כ אתה מצפה שאתר שמציין את השם של בעל העסק, התמונה תהיה שלו
![]() לי בכל מקרה זה היה משונה. גם לי לא התקשרו כ"כ הצבעים אחד לשני (הכחול לחום). שים לב שבלוגו כתוב "משרד עורדי דין". אני גם לא מתחבר לסיסמאות מכירה באתר של משרד עורכי דין, זה קצת לא מכובד לדעתי. כלומר - לא יודע של מי הסלוגן "איכות באה במחירים שגם אתה מסוגל", אבל זה מסורבל, לא נכון לשונית, ולא נשמע טוב. אבל אני מניח שזה לא יהיה באמת כך באתר... |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
לא אהבתי, הלוגו לא משהו, המסגרת של הלוגו לא נחוצה לפי דעתי,
אם אתה רוצה להדגיש את הלוגו אתה יכול לשים Outer Glow, לא אהבתי את הכותרות של הבלוקים, והאתר בכלל נראה מוזר, כל החלקים נראים האמת לא קשורים אחד לשני... בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 7 |
הוסטסניון
|
לא אהבתי
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
תודה על תרומתך.
|
נחמד מאוד
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
זה פשוט ההפך מאיך שעיצוב לאתר משרד עורכי דין צריך להראות.
הצבעים והפאטרנים שלך משדרים קרנבל ולא רצינות. המבנה של האתר הוא אפילו לא מבנה =\ אין פה צורה כלשהי שתוחמת את הכל, זה נראה רע כתמונה ויראה עוד יותר רע לאחר הקידוד. תחשוב שניה איך זה יראה, יהיה לך את הכחול הזוהר הזה כבלוק סתמי ולק קשור ומעליו עוד חלקים חצויים.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|