![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
חייב עזרה דחוף :( כנסו בבקשה
אין לי מושג עם זה קשור לפה אבל אני חושב שזה קשור לחומרה..
בכל מקרה עם זה לא קשור תעבירו בבקשה למקום המתאים. (תודה ![]() אז ככה: ליפני הרבה זמן צרבתי שירים רגיל דרך הנרו כלומר בתוכנית של צריבה שמערכת באוטו שלא תומכת MP3 תקרא את הדיסק עכשיו אני צורב בתוכנית הזאת בנרו וזה לא קורא את הדיסק רק מערכת MP3 קוראת אותו ![]() גם דרך הווינדוס ניסתי לא הלך יש לכם תוכנה או משהו להמיר שיקרא דרך מערכת שלא קוראת MP3 כגון ברכב או מערכת ישנה |
![]() |
![]() |
# 2 |
אין כמו ב127.0.0.1
|
אני יודע שיש כאלו תוכנות ויש לי אחת במחשב,
אבל לא בדיוק הבנתי מה אתה רוצה ואם זה חוקי, מה שכן, לפה זה לא מתאים. אני מעביר את זה לפורום המתאים וששם יחליטו מה לעשות עם זה, לי אין מושג אם זה חוקי או לא. |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש - היכל התהילה
|
כשאתה צורב תוודא שאתה לא צורב DATA CD אלא AUDIO CD.
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
חח בנוגע לחוקיות עזוב גם שוטרים וכו'...צורבים אי אפשר להגיד ממש שזה לא חוקי
בתכאלס זה לא חוקי אבל לא ממש שמים על זה בנוגע לAUDIO CD אני צורב על זה כן וזה לא הולך ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר חדש
|
כע תיצרוב DATA ולא AODIO כי זה לא לאוטו גם לי קרא את זה ועדיין י שלי תבעיה שהרדיו דיסק לא קורא דיסקים משום מה
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
הרדיו דיסק באוטו לא קורא MP3
שMP3 זה data בעיקרון אני צריך ליצרוב על הזמן של הדיסק ולא על המקום שלו אני צורב על הזמן כלומר למערכת זה עדין לא פועל מוזר |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
על כותרת עניינית שמעת?
בכל מקרה... קרה לי בעבר... הפתרון שלי היה מחיקה של כל התוכנות צריכה למיניהם, מחיקה של הצורב (מחיקה של הדרייבר שלו) ריסט למחשב, הוא מתקין את הצורב מחדש אוטומטית, תוכנת צריבה חדשה, עידכון לתוכנה ולנסות שוב וזה חוקי, זה לא שאתה שואל איך אני מעתיק מוזיקה שהורדתי באי מיול :S אתה שואל איך אני מעתיק מוזיקה לצורך העניין יש לך בעיה בחומרה ופה השאלה שלך לא מה הבעיה שלך תפתור או תעשה |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
אה אוקיי תודה רבה אני אנסה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|