|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
דירוג מסחר: (0)
|
קונה תמערכות הבאות:
שלום רב אני מעוניין לקנות מספר מערכות בבקשה לשלוח לי בפרטי מחיר לכל אתר מתוכם ובסוף אני רוצה שישלבו את זה בלוח אחד
מערכת חדשות בסגנון sportneto רק חדשות כללי ושיהיה אפשרות לעשות בכללי נגיד כמו וואלה שלכל סוג נגיד תרבות,ספורט,מוזיקה וכד' יהיה 4 החדשות הראשונות בתוך בלוק. מערכת תחרות אתרים פשוט ומובן מערכת בדיחות ומתיחות מערכת אשר נותנת להוסיף בדיחות בקלות ויש בה גם חלק של מתיחות לפי קטגוריות עם אפשרות הורדה מערתכ הורדות רק לhttp : משהו בסגנון של וואלה מערכת שלום רב אני מעוניין לקנות מספר מערכות בבקשה לשלוח לי בפרטי מחיר לכל אתר מתוכם ובסוף אני רוצה שישלבו את זה בלוח אחד מערכת חדשות בסגנון sportneto רק חדשות כללי ושיהיה אפשרות לעשות בכללי נגיד כמו וואלה שלכל סוג נגיד תרבות,ספורט,מוזיקה וכד' יהיה 4 החדשות הראשונות בתוך בלוק. מערכת תחרות אתרים פשוט ומובן מערכת בדיחות ומתיחות מערכת אשר נותנת להוסיף בדיחות בקלות ויש בה גם חלק של מתיחות לפי קטגוריות עם אפשרות הורדה מערתכ הורדות רק לhttp : משהו בסגנון של וואלה מערכת אנימה: מערכת של אתר אנימה עם חדשות והורדות והוספות משהו כמו אתרי דרגון בול גדולים שהם בלי מערכות אבל אצלי אני רוצה שתהיה מערכת פשוטה לניהול לוח מודעות: מערכת כמו של yad2 מערכת פירסום עם אפשרות הלגבלי לחיצות או כניסות גם אפשרות פופ אפ וכל באנר במקום שקבעו לו נגיד מעל הלוגו בצד שמאל וכד'. העלאת קבצים: משהו עם ניהול בסגנון loading צ'ט: צ'ט עם אפשרות פתיחת חדרםי משהו משוכלל ויפה מסיבות: משהו כמו partypic.co.il כמובן הכל בphp עם אבטחה גבוהה בלי הערות מיותרות שלחו לפרטי מחיר . |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אהלן,
אני אשמח אם תשלח לי יותר פרטים על הפרוייקט למייל elisha.e@gmail.com. ממבט חטוף על פירוט המערכות שרשמת כאן, אני מעריך את הפרוייקט כ 15,000 - 20,000 ש"ח. אם אתה מעוניין, פנה אלי. |
![]() |
![]() |
# 3 |
מ.תיכנות
|
זה משהו שלא יעלה לך בסביבות ה1000 אלא 5000 +, אלו הן מערכות שמלות, ולא קטנות, כשבנפרד הן עולות 1000+
אם אתה מעוניין, אשמח לעזור לך, נא שלח אפיון מלא לאימייל הבא: admin@iad.serv-k.net יום טוב ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
תספק איפיון מדוייק, ואז נשלח מחיר. "תחרות אתרים"-זה יכול להיות הכי פשוט שאפשר, ואז אנחנו מדברים על אלף שקל, וזה יכול להיות משוכלל, ולעלות גם 5500 שקל ואפילו יותר. אתה צריך איפון מאד מאד מדוייק, כדי שנוכל להביא הצעת מחיר, וכמובן כדי שהמערכת תראה בדיוק כמו שאתה רוצה (מרגע שגומרים את המערכת, לפי האיפיון שהוגש, כל שינוי באיפיון ובמערכת לאחר סיומה כרוך בתוספות של מאות שקלים). |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|