|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש חדש
דירוג מסחר: (0)
|
![]() אז ככה, SSH4U עוד רגע נפתחים, יש כבר שלוש טכנאים שרק מחפשים לעבוד בשבילכם, בעלי חברות האיכסון.
מבצע: התקנת שתי שרתי משחק תמורת דומיין עולמי לשנה ! כמו כן, עדיין דרוש לנו מתכנת רציני, שיתכנת לנו מערכת, את הפרטים הוא יקבל באימייל. כמובן שהתמורה תיהיה כספית. מחירים: שרת משחק: 40 ש"ח בלבד שרת רדיו: 20 ש"ח שרת מירק או IRCD : עשרים ש"ח כמו כן, אנו מסכימים להתחייב לחברת איכסון אחת בלבד לפניות: ssh4u@nana.co.il תודה, אור שמי Last edited by Close.Co.iL; 08-11-05 at 09:36.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הקדוש ברוך ה' =]
|
שרתי משחק 40 ש"ח בלבד?!?!
כמה שחקנים?!?!
# 3 |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
שלום,
אני לא רוצה לשלול, אבל גם לומר לכם שאתם "טובים" ללא דוגמא, אני לא חושב שזה ימשוך לקוחות (וגם אין לי "בסיס" לומר את זה), וכדי שתבין שאין לי שום אינטרס, אני לא מתעסק בשרתי משחק, מירק ורדיו, אולי קצת, אתם עסק חדש, ואתם צריכים לתת דוגמא ללקוח, המלצה, אתר, אנחנו לא יכולים להיתרשם מהאוויר, אתה מסכים איתי?.. קח זאת רק כערה ולא יותר, אלי. |
![]() |
![]() |
# 4 | |
מתאורר / יצא בחוץ
|
![]() ציטוט:
אין אתר ? שרת דוגמא לראות איכות ? מעצב ? קופסא .? |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
=/ אני עושה דברים כאלה בחינם.
http://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=4653 |
![]() |
![]() |
# 6 | |
מנהל קהילה ומנהל כללי בדימוס
|
ציטוט:
אתם לא חייבים לעשות את הפרצוף הזה שקורע אותי מצחוק, לפעמים צריך להיות רציינים ![]() בכול מקרה, הוא מציע את כי הוא החליט על כך (או שבעלי העסק החליטו), אתה רוצה להעיר לו הערה, תעיר..בכייף אני מקווה שהוא יקבל אותה, אבל להציג את עצמך כ"חינם" באשכול אחר, זה לא יפה. ושוב תמיר, קח זאת רק כערה, לא יותר. |
|
![]() |
![]() |
# 8 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |