![]() |
# 1 |
משתמש חדש
|
![]() עלינו לאוויר, ואנחנו מציעים לכם את כל השירותים הקיימים מסביב לאינטרנט.
שרתי רדיו שרתי משחק שרתי מירק חבילת קלאן אחסון אתרים ריסלינג התקנת מערכות עיצובים למכירה חשבונות אימייל ונטרילו TeamSpeak miRc ועוד.. המחירים שלנו הם הכי נמוכים. להלן המחירים לחבילות האחסון השונות 200 MB 20 GB FTP, Sql, Sub-Domains: לא מוגבל פאנל: Direct Admin תשלום חודשי: 20 ש"ח בלבד. 300 MB 35 GB FTP, Sql, Sub-Domains: לא מוגבל פאנל: Direct Admin תשלום חודשי: 30 ש"ח בלבד. 500 MB 50 GB FTP, Sql, Sub-Domains: לא מוגבל פאנל: Direct Admin תשלום חודשי: 50 ש"ח בלבד. 1 GB 100 GB FTP, Sql, Sub-Domains: לא מוגבל פאנל: Direct Admin תשלום חודשי: 70 ש"ח בלבד. המבצעים הם: מבצעים המצבעים שעומדים לרשותכם הם: בקניית חבילת אחסון "חבילת מתחיל" תקבלו תוספת של 5 ג'יגה תעבורה, ו 20 מגה בייט מקום בדיסק. בקניית רסילר של 3 ג'יגה תקבלו תוספת של 160 מגה בייט מקום דיסק ו 50 ג'יגה תעבורה. בהתחייבות לשנה, בחבילת "מתחיל" תקבלו תוספת של 60 מגה בייט מקום בדיסק ו 20 ג'יגה תעבורה. עם הנחה של 50 שקלים. מומלץ! בקניית "רסילר בינוני" הלקוח מקבל מתנה 2 שרתי רדיו עם 1000 מאזינים לכל אחד, למשך 4 חודשים. כל לקוח הרוכש התקנת מערכת מסוג IBHEB, מקבל שרת אחסון למשך חודש חינם. "חבילת מתחיל". כל המתחייב לרדיו קטן לחצי שנה משלם רק 60 שקל במקום 100 ש"ח כל הקונה עיצוב 1024X760 מקבל הנחה של 50 שקלים, ובחינם-הורדת שורת זכויות היוצרים. מומלץ בואו והצטרפו אלינו עוד היום!!! ![]()
# 2 |
מתאורר
|
"חברת האחסון הגדולה ביותר בישראל - והכי זולה שיש!" ואת זה מי קבע?
ובהצלחה |
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש חדש
|
תודה.
# 4 |
משתמש בעל גישה מוגבלת
|
מהו מפרט השרת ... חיפשתי ולא מצאתי באתר שלכם
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
במבט ראשוני זה נראה מאוד רציני ..
במבט מעמיק ממש לא..תגיד לי זה רציני? רייסלרים של 50 ו 100 גיגה?? 660 ש"ח לשנה?? |
![]() |
![]() |
# 6 |
משתמש חדש
|
המפרט הוא: ויש באתר, למעלה בתקנון.
מעבד: Dual Xeon 3.0 זכרון פנימי: 4GB ECC DDR דיסק קשיח: 80GB מערכת הפעלה: Fedora Core 3 מהירות קישור: 100mbit פרטי פאנל ניהול: DirectAdmin
# 7 |
חבר וותיק
|
יש להם כמה בעיות באתר,אני עוזר למנהל לסדר אותם.
ולאלה שישאלו,הם לא לקוחות שלי. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
אני לא מצליח להבין מאיזה מעצב דפוק קנית
ועוד משהו אני לא מבין, למי העיצוב יותר דומה ל- http://extreme-serv.co.il/ או ל- http://www.linuxserv.co.il/ יכול להיות שהחמור הזה (סליחה) לקח השראות משתיי האתרים וגם לא ביצע אותם טוב חחחחחחחחחח בכל מיקרה תהיה בריא, התחלה ממש אבל ממש גרועה לא מספיק עיצוב מועתק גם מכוער.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|