|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
![]() היי , עבודות שהכנתי לא מזמן סתם כי היה זמן
![]() מאוד בא לי לשמוע את התגובות שלכם על העבודות האלה.. אם אפשר תגובות מעמיקות שיתנו לי משהו לעתיד זה יהיה הכי טוב.. עבודה ראשונה לחצו כאן עבודה שניה לחצו כאן אם אפשר להגיב עליהם בנפרד זה יהיה הכי טוב :P תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
הראשונה - אהבתי
השניה - אהבתי ![]() |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
לא אהבתי את המוטיב החוזר בעבודות של העמודי חשמל (?),
הרקע נראה קצת לא קשור והמברשת של הלכלוך נראת "מרחפת", אבל זה לא חשוב, מה שיותר חשוב הוא שאהבתי את הקומפוזיציה, אני הייתי מאוד שמח אם היה גם קצת לכלוכך על הטקסט... לגבי העבודה השניה אותה די אהבתי, את הצבעוניות ואת שילוב הצבעים. ממש אהבתי את הקונספט שלה, פה ממש אהבתי את השימוש במברשות, והוא גם די נכון, אבל לא הבנתי את ההקשר של הפרה. אשמח לדעת את הרעיון ש ל כל אחת מהעבודות (אם יש), בין אם זה העברת ביקורות או מה שזה לא יהיה. Last edited by Gal Shafrir; 24-07-07 at 19:52.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
לא כ"כ אהבתי טל עבודות חלשות הרבה דברים לא נראים מדוייקים / ריאליסטיים מספיק כמו בעבודה הראשונה היית צריך לשחק עם החץ ההוא כדי שיראה באמת עם הקשר לעמוד סה"כ: יש מה לשפר! בהצלחה..
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
טל מה קורה?
אהבתי את שתי העבודות רק לא הבנתי מה קשר הכול וזה בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
![]()
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
ניסיתה ללכת על סגנון מופשט, אבל לא הכי הלך לך, זה לא הסגנון שלך.
הסגנון שלך עם ההברקות והכל אפשר לעשות כל מיני עריכות תמונה הרבה יותר יפות, כבר גיבשתה לעצמך סגנון שכולם מכירים, תידבק בו. העבודות נחמדות אבל לא יותר מזה, מחכה לראות עוד עבודות שלך ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
Permanently Banned
|
המוטיב החוזר להפך מראה על צורה מלוכלת ומושכת את העניין.
בנוגע לעיצוב הראשון - יפה מאוד האפקט של "השכונה" אני אהבתי! בנוגע לעיצוב השני - שוב השתמשת במוטיב המלוכלך רעיון טוב לשלב את הכתמים שיש על הפרה לשפכטל בעבודה. ![]() |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
תודה
![]() |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
זה נראה כמו הציורים שאף אחד לא מבין וכולם אומרים שהם יפים.....מי יודע אולי ב50 שנה הנינים שלך ימכרו את הPSD בכמה מיליונים
![]()
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|