![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
כמה שאלות חשובות
לא שאני מתכון לפתוח חברה בזמן הקרוב אבל זה סתם מעניין אותי.
אז ככה:כדי לפתוח חברה אני יודע שאני צריך שרת וכו' וכו' עכשיו לשאלות איך אני מוכר דומיינים? ממי אני קונה את זה? למה בעלי חברות אחסון יכולים למכור לי דומיין ואני לא יכול למכור לאנשים אחרים?? מה הם המחירים של שרתי אינטרנט איפה וכמה עולה לאחסן שרת?,לוח בקרה למה צריך רשיון וכו' אשמח לקבל תשובות,תודה נ.ב. אם יש לכם עוד תשובות לשאלות שלא שאלתי אשמח אם תענו בצירוף השאלה ושוב תודה!!! |
![]() |
![]() |
# 2 |
תודה על תרומתך.
|
קודם כל תתחיל מקטן.
תתחיל מריסיילר קטן, שחברות כמו שלי מספקות. כשיש לך מספיק לקוחות אתה מגדיל את החבילה בתשלום נוסף. אם אתה רוצה לעבור לשרת, אז מומלץ כל חודש לאגור כסף בצד עד שיש לך מספיק לעבור לשרת יעודי. בקשר לדומיינים, אתה קונה מחברות כמו godaddy ומוכר. מקווה שהבנת. בברכה, יובל.
# 3 |
חבר מתקדם
|
אני שאלתי שאלה רטורית אני לא מעונין לפתוח חברה,ולא קבלתי תושבה על הכל
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חסום
|
מי אמר שאתה לא יכו למכור דומיינים תקנה מחברה ותמכור לאחרים תקנה ב 50 תמכור ב 100 או לא יודע מה
זה סתם היה דווגמא זה לא אומר שכל החברות שיש להם מחיר יקר קוות מאחרים רק לידע כללי. ואחסון אתרים אתה יכול להתחיל מריסיילר או שרת בפני עצמו כמובן שזה לא בחינם אבל גם דרוש ידע ובוא נגיד ככה זה לא משהו שלומדים אותו מהר, אולי הרבה חשובים פה שיש להם את הידע המספיק אבל תכלס רואים את המצב בשטח היום, יש מלא נפילות על ימין ועל שמאל וגם חברות נסגרות ונפתחות פה כמו מים. מי נשאר האנשים היותר רציניים בעלי הידע בד"כ, החברות היותר עמידות והחזקות שאם אתה מתכנן לקנות הוסט מסויים אז כדאי לך לפנות אליהם זה בד"כ הרשומות ובד"כ הוותיקות. אך לא תמיד.... מקווה שעניתי לך על חלק מהשאלות לפחות שבוע טוב |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
תודה לך ושוב אני לא תכוון לפתוח חברה סתם לידע כללי שאלתי ושוב תודה
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|