|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
[מציע את עצמי] לאנשים בעלי חברות אחסון..
שלום, קוראים לי נדב מימון.
אני מציע את עצמי בתור שירות עצמי לחברות איחסון. השירות עצמו הוא קידום פורומים. בא אליכם לקוח, ואתם מציעים לו את השרות שהוא כיביכול חלק מהחברה. שירות בידיוק כמו נתינת איחסונים.. אני יביא לכם פירוט תשלומים לשירות, אתם מציעים את זה לכל לקוח חדש שבא אליכם. אם הוא מסכםי אתם שולחים אותו אלי. אני מקבל XX אחוז ואתם XX אחוז. זה תלוי בגודל החבר וכמה לקוחות היא תשלח. את זה נקבע כבר באחת מתוכנות המסרים. ניסיון בהוסטינג אן לי. אבל אני לא חושב שזה חשוב. אני היתי בעלים ב 2 פורומים גדולים, גאלאקסי ופלופי. אני בתחום הפורומים כשנתים ואני מכיר הרבה מאוד אנשים ככה שאני נותן שירות ברמה גבוהה ומקדם היטב את הפורומים שקונים שירותים. עדיף שזאת תיהיה חברה רשומה, עם הרבה לקוחות והמלצות טובות. עדיף, לא חובה. אשמח לשמוע הצעות.
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
daMn, אם יש מונה כניסות באתרים שמראה על XX מחוברים בדקות האחרונות, אז גם את זה אפשר.. אבל זה לא יהיה מסודר כי כבר בפורומים יש לי הרבה שיטות שכל משהו זה סכום כסף אחר..
Bar|Host-Me.co.il אני מקדם מבחינת קהילה, מביא המון המון אנשים.. ותבינו יש כמה חבילות, יש את הכי גדולה, שזה לוקח לי יומים לפרסם בכל האיסיקיו, מסנגר.. יש בינונית שאני מתחיב רק על XX רשומים.. יש כל מיני דברים ומי שירצה אני יראה לו את זה מסודר.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|