![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
קידום מילות מפתח. איזה?
שלום!
פתחתי אתר לפני יומיים בדיוק אחרי שבוע עבודה עליו והנה התוצאה: http://wpthemer.com/heb/ מה אתם חושבים המילות מפתח שמביאות הכי הרבה גולשים לאתר בנושא הזה? תבניות לוורדפרס תבניות וורדפרס בעברית עיצובים לוורדפרס תבניות למערכת וורדפרס כל הצעה תתקבל בברכה ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום Off-Topic
|
האמת? אלו לא מונחים שמחפשים הרבה, עובדה שהם אפילו לא מופיעים ב-GOOGLE TRENDS.
אבל אני הייתי הולך על "תבניות לוורדפרס" ו-"עיצובים לוורדפרס", כמובן שגם "עיצובים ותבניות ל-wordpress". לדעתי תלך על אלה, תראה איך הולך, אם טוב, תוסיף עוד מונחים. אם לא טוב, תוסיף עוד מונחים. ![]() ואל תשכח ש"וורדפרס" היא מילה מועדת לפורענות, אפשר לכתוב אותה בהמון צורות (לפחות יש אנשים שכותבים אותה בהמון צורות =] ) בהצלחה!!
# 3 |
תודה על תרומתך.
|
אני הייתי הולך על "עיצובים לוורדפרס" ו- "תבניות לוורדפרס" .
אתה יכול גם לנסות לקדם "עיצובים להורדה" . בהצלחה ! ![]() |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
עיצובים להורדה כמו שאמר מעלי..
או עיצובים למערכות.. עיצובים לוורדפרס עיצובים בחינם |
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
עד כמה רחוק אתה רוצה ללכת?
אפשר לבחור מילים סטנדרטיות: תבניות לוורדפרס, תבניות וורדפרס, עיצובים לוורדפרס, וורדפרס בעברית, wordpress בעברית, עיצובים לwordpress וכו'. אפשר ללכת יותר רחוק ולבחור מילים כלליות יותר כמו: תבניות לבלוג \ עיצובים לבלוג, ככה גם אם אותו אדם עוד לא בחר היכן יפתח את הבלוג שלו, תוכל לשכנע אותו. או שאפשר ללכת עוד צעד קדימה ולקדם את הביטויים: בלוג, בלוגים, בלוגרים ובלוגר. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
תודה רבה לכולם.
החלטתי ללכת על מספר מילות מפתח: "עיצובים לוורדפרס" "תבניות לוורדפרס" - אני בין הראשונים כבר.. אבל בטח בגלל שזה אתר חדש. "תבניות וורדפרס" ואחרי שאני אהיה ב5 הראשונים בע"ה בבטויים האלה, אני אמשיך לכיוון יותר כללי "תבניות לבלוג" "עיצובים לבלוג" מקווה שאני אצליח במשימה ![]() ד"א מי שמעוניין בהחלפת לינקים- שישלח לי ה"פ |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|