|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר על
|
מה אפשר לעשות עם אתר שיש לו 2500 כניסות ביום?
יש לי אתר די חדש על שרת חינמי(220מב) שעשיתי על סדרת טלויזיה ולא התייחסתי אתמול התקנתי מונה כנסות של sitemeter והופתעתי
VISITS Total 4,860 Average Per Day 2,506 Average Visit Length 2:24 Last Hour 263 Today 2,354 האתר מקום ראשון בתחרות אתרים מצליחה ואתמול רשמתי אותו לעוד תחרות עכשיו הוא מקום 5 שמה עד סוף השבוע הוא ראשון(: כמו שציינתי האתר על איחסון חינמי(לא בעיה לקנות איחסון המשקל של האתר זה 2 מ"ב) הבעיה שגוגל לא רוצה לפרסם אצלי כי אני מפרסם לינקים להורדת הפרקים... הצעות? תודה רבה! נ"ב 2500 כניסות ביום ה הרבה? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
1) לגביי הגודל, הכל יחסי.
2) האתר הוא אתר של הורדות, ואם יש לך הורדות טובות, אז יהיו הרבה אנשים.
# 3 |
חבר על
|
יש מצב
![]() איפה אני מביא מונה כניסות יחודיות? http://www.sitemeter.com/?a=stats&s=s38haborer זה הסייט מטר עדכון: כרגע האצר מקום 3 בתחרות אתרים... |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום Off-Topic
|
יש את רשת השופתים הישראלית שותפים.נט.
אתה יכול להרשם דרך כאן: http://login.shutafim.net/index.html...ate_code=CD166 זה קישור שלי, זה לא אמור להפריע לך. אבל אם בכל זאת אתה לא רוצה להרשם דרכי (למרות שאין שום סיבה לכך), תרשם דרך כאן: www.shutafim.net מומלץ מאוד!
# 6 |
חבר וותיק
|
לא חושב שיקבלו אותך לגוגל אדסנס ולתוכניות כאלה מכיוון שזה הורדות ולפי התקנון אני חושב שאסור..
אגב יש כבר פרק 11. |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
שלום משה,
צור איתי קשר ואני יציע לך כמה דברים... תודה. (מנהלים עם אני עושה משהוא כנגד החוקים אני מבקש למחוק את ההודעה...) תודה. |
![]() |
![]() |
# 9 |
הוסטסניון
|
תציא פרסום באתר ופרסום בפרקים שאתה נותן להורדה.
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
יש לך כ"כ הרבה גולשים בגלל שאתה גונב קישורים מפורומים.
תנסה לבנות אתר על הסדרה, ולא רק עמוד עם קישורים להורדה. את הקישורים תציע למשתמשים רשומים בלבד = גוגל לא יראו שיש לך הורדות באתר. ד"א, אתה לא מעודכן. הבורר 11 יצא לפני שעות. אם כבר מדברים, מה אפשר לעשות עם אתר פורנו שיש לו 4500 ביום? |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|