![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
אך מפרסמים פורום?
ערב טוב חברים!
אבא שלי פתח פורום לגינון לפני איזה חודש. הפורום סבבה אבל הבעייה שהוא ממש ריק.במנועי המיפוש אני מתחיל לעבוד אבל זה תהליך של זמן. בגלל שאני יודע שיש פה בפורום מוחות יצרתיים רצתי שתעזרו לי למצוא דרך להגדיל את הגולשים ולפרסם את הפרום (אן לי בעייה גם להשקע כסף). הבעייה שאני לא יודע איפה להתחיל ואבא שגם לא מבין בתחום. מקווה שהיתי ברור ושתעזור לי (: תודה *אם זה לא המוקם להעביר. |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום Off-Topic
|
קודם כל, אם אתה יכול, תעביר את כל הדפים מדפים דינאמיים (עם פרמטרים) לדפים סטאטיים (בלי פרמרים, רק סיומת HTML או PHP).
דבר שני, חשוב מאוד להשיג המון קישורים נכנסים אל האתר. דבר שלישי, למלאות את הפורום במילות מפתח שיביאו גולשים, לפתוח הרבה פוסטים עם המילים האלה. אם אתה מוכן להשקיע כסף, כמובן שגוגל ADWORDS יכול להיות טוב. אממ.. כרגע לא עולה לי עוד משהו בראש. בהצלחה!!
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
לא הבנתי כל-כך את שתי השרות הראשונות. מה זה להעביר את הדפים ל דינאמיים זה בשביל גוגל? ואך אני עושה את זה? |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
לך על תחרויות אתרים
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
Permanently Banned
|
אני הולך עם Hod.
ב-2 השורות הראשונות ממה שאני הבנתי: * דפים סטטים זה דפי קטגוריות תעביר אותם לקבצי Php או קבצי Html * והוא אמר אם אתה יכול להעביר את כל הדפים הדינמים של האשכולות/for all לקבצי PHP ֻHTML המון המון בהצלחה, אם אתה צריך עזרה בקידום האתר בגוגל תדבר איתי, המחירים שאני עושה לקידום אתרים הם ממש מינמלים. |
![]() |
![]() |
# 7 |
קידום ושיווק אתרים
תודה על תרומתך איש! (: |
האם האתר הוא לאנשים שצריכים גינון או בעלי עסקי גינון.
אם זה עסקי גינון אתה יכול לשלוח להם מייל על הפורום ואולי הם יוכלו להיות שותפים בו. חוץ מזה אתה צריך לשאול את עצמך, מה תורם הפורום, איפה הוא עוזר, מה הוא מציע, ע"פ זה תוכל לפרסם אותו במקומות חינם אשר קשורים לנושא. הכומר. |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
אמרת שיש כסף, במילה אחת - Adwords.
או\ו לקדם את האתר במילה "גינון". |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
adword
לא הכי ממליץ..לדוגמא אחד שאני מכיר.. הוא בעל עסק של מחסני עצים עכשיו במידה ויש לאבא שלך מתחרים.. קצת שכל והם פשוט יורידו אותך בADWORD וילחצו לך על הכפתורים ככה שפרסומת שלך לא תופיע זה מה שקרה למישהו שאני מכיר- מה השהמתחרים עשו בגלל זה אני מעדיף לא להתעסק עם ADWORD עדיף להשכיר משווק |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|