|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
|
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
php, html | get, option ועוד..
היי אנשים.
נתחיל יש לעיקר ![]() יש לי מערכת שאני בונה. ואני רוצה שיהיו לי שני getים למה הכוונה? אני רוצה שכאשר יופנה ?s=p יראה לי את הדפים. וכאשר ?p=w יראה לי את המערכת של העבודות. אבל..זה לא הכל.. בתוך העמודים ה id שבגט יתן לי מס עמוד כך שיצא - ?s=p?id=1 יראה לי את הדף מס' 1 בדפים. ואילו כאשר ?s=w?id=1 הוא יראה לי את העבודה הראשונה.... אפשרי?או שאני חייב לשנות את אחד הidים? --- כיצצד בעזרת תגית option אני בוחר טופס? סתם לדוג' - כאשר יש בחירה - לינק עם תוכן או לינק שמפנה לדף חיצוני. אם אני בוחר בראשון הוא יראה לי את התוכן(אוטומטי..בלי לעבור טופס..) והשני - השני. תודה.
# 2 |
תודה על תרומתך!
|
אם אתה רוצה מספר משתנים בכתובת מחברים בינהם בעזרת הסימן &. לדוגמא:
קוד:
http://hosts.co.il/index.php?p=w&id=5 |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר על
|
קודם כל
file.php?p=w&id=100 אל תתבלבל עם הסימנים האלה ויש לך שם משחק מאוד פשוט עם תנאים... PHP קוד:
Last edited by DCB; 28-07-07 at 20:18.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
ואני יכול להשתמש באותו גט.
הכוונה שהוא לא יתבלבל לי בין id... שאם זה אחרי w או p בנוסף איך אני אומר לו שבמידה והמשתנה הגט עצמו ככה שיעשה ככה (נגיד בעבודות..אני רוצה למיין לפי יוצר, עבודה, וקטגוריה.. אז יש לי ?s=w&auter=XXX החלק המודגש יכול להשתנות.. אז איך אני אומר לו שסבמידה וזה זה אז.. ובמידה וזה שונה אז.. (כאילו במקום auter=XX יהיה work_id=x) )
Last edited by ASTeam; 28-07-07 at 20:21.. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר על
|
ציטוט:
כל עוד אתה לא מבלבל את התוכנה שלך עם כתובת כמו: file.php?p=p&id=105&p=w אני לא כל כך יודע מה זה יגרום כי אף פעם לא ניסיתי אבל רוב הסיכויים שיהיו לך בעיות כל עוד יש get אחד עם אותו השם אתה יכול לשחק איתו בתנאים וככה לבצע רק את מה שאתה רוצה |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אחראי פורום
|
לא יהיו שום בעיות.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר על
|
|
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
אוקי תודה..
אבל " איך אני אומר לו שבמידה והמשתנה הגט עצמו ככה שיעשה ככה (נגיד בעבודות..אני רוצה למיין לפי יוצר, עבודה, וקטגוריה.. אז יש לי ?s=w&auter=XXX החלק המודגש יכול להשתנות.. אז איך אני אומר לו שסבמידה וזה זה אז.. ובמידה וזה שונה אז.. (כאילו במקום auter=XX יהיה work_id=x) )"
# 9 |
אחראי פורום
|
לפי דעתי, אך זה תלוי בדפדפן.
הרעיון הוא שזה לא יהרוס שום דבר בקוד. אתם אומרים כאן המון שטויות, מה הבעייה לעשות, PHP קוד:
ואני אישית הייתי מסדר את הכל במחלקות. |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
MasterT
זה בערך מה שנתתי לו רק ביותר פשטות ![]() |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|