|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
[PHP] שעון כלשהו...
שלום,
יש לי סקריפט ב JS לתאריך ושעה מסוימת, נוכחתי לכך שישנה בעיה כלשהי בחלק שהוא סופר לשעה מסוימת, עכשיו, אני רוצה להגדיר 24 שעות ושהשעה תהיה כל 3 שעות, לדוגמא, הפרשים של 3 שעות, כלומר 12,15,18,21... ( וכן הלאה ) עכשיו המטרה פה שנגיד השעה אצלי 12:40 דקות אז הוא ידע שזאת השעה ושהוא אמור לספור ל 3 בצהרים(15) אני צריך עזרה עם ה PHP כיוון שמה שאני עשיתי לא מזהה את כל השעות וגורם לי בעיות רציניות, אשמח לשמוע דרכים לפיתרון ועזרה!! תודה רבה!
![]() |
# 2 |
חבר על
|
לא כל כך הבנתי את השאלה
אולי תראה לנו קוד שנבין יותר לעומק? |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
קטע הקוד ב PHP כבר לא נימצא על המחשב שלי, אך אסביר את עצמי שוב
יש משתנים אשר קולטים את השעה הנוכחית, זה החלק הראשון, החלק השני לזהות את השעה הנוכחית ומתי אמור להתבצע שינוי כלשהו ( שמתבצע אחת ל 3 שעות ) והוא יספור מהשעה הנוכחית* אל השעה שאמורה לבצע שינוי* וזהו החלק שאמור להיות ב PHP.
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
יותר נכון אני רוצה לעשות דבר כזה
לשלוף את השעה הנוכחית ולקבל את השעה שהכי קרובה אליו, השעה הקרובה אמורה להיות מספר עגול שהוא כל הזמן בקפיצות של 3 מהשעה 12
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
PHP קוד:
אבל מה לגבי אם עכשיו שעה 12 או 15? מה אתה רוצה שזה יעשה? בכל מקרה לכל IF אתה יכול להוסיף ELSE וזה יפעל במידה ועכשיו אחת מהשעות שאתה רוצה... עריכה: ================ קיצר עכשיו בדקתי וזה עובד... Last edited by Cream; 13-08-07 at 21:19.. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
האמת עדיף לך לעבוד עם
אם השעה הנוכחית גדולה\קטנה משעה X תעשה ככה וככה שעה X היא שעה עגולה בכפולות של 3 לצורך העניין מה ש cream הציע יפעיל את הפעולה שאתה רוצה רק אם נפלת בול על השעה המיועדת בכל אופן אם אתה מפעיל את הפונקציה על השרת תיצור פעולת טיימינג כזה שתפעל כל פעם ש PHP קוד:
|
![]() |
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני בדקתי את זה בפועל...עכשיו השעה 22 אז השעה הבא היא 00 או 24 זה אותו דבר..בדקתי על השרת שלי וזה פעל... ואיזה בעיה ואם איזה שעות זה עושה לך? |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
חשוב לציין שמהשעה 12 הטיימר מתחיל לספור המון המון שעות משום מה.
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|