![]() |
# 1 |
חבר וותיק
|
עבודה עם WHOIS
טוב תשמעו דיי מתפוצץ לי מזה המוח...
קרתאי אלף דבריםע ל זה ולא הבנתי כלום. אני רוצה ליצור מערכת WHOIS. עכשיו: אני יודע שאני צריך לשלוח לשרת מידע, רק שלא הבנתי כלכך איך ואיך לגרום לזה לחזור אליי באמצעות הAJAX כSPAN שאומר שהדומיין תפוס כבר (אני זוכר רשום לי מכל הISOCים שנאי צריך מה הם אומרים כשהדומיין תפוס..) איך אני עושה את זה? אני פשוט לא קולט את הקטע של השךחלה וקבלה מאתר אחר בכלל... תודה למי שיסביר לי...
# 2 |
הנהלת הפורום לשעבר
|
למה אתה ישר קופץ למים עמוקים ורוצה להכין את זה עם AJAX?
|
![]() |
![]() |
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
גם אני מת לדעת .. חחח
שי כולם ראו את שלך נדלקו .. אני מת לעשות דבר כזה באג'קס אולי תן לנו כיוון ![]()
# 4 |
חבר מתקדם
|
אתם יכולים להסתכל בקוד הזה http://www.ajaxdomainsearch.com/ אבל אני מאמין שלא תנסו ללמוד אפילו מה כתוב שמה ישר תעלו לאתר שלכם.
העיקרון מאוד פשוט שולחים בקשה לשרת whois עם פורט 43, כותבים לשרת את הדומיין אותו אתם מעוניינים לבדוק, עוברים על התוכן המוחזר ומחפשים את המחרוזת No match ואח"כ לעשות את הAJAX שזה גם די פשוט. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
הנהלת הפורום לשעבר
|
ציטוט:
ככה שלא הבנתי את השאלה של פותח האשכול, מצד אחד הוא אומר שהוא רוצה ליצור מערכת WHOIS, השאלה אם WHOIS פשוט הוא יודע להכין. וטיפ? פשוט לומדים AJAX, אחרי זה, משתמשים קצת בדמיון, זה לא מסובך כמו שזה נשמע או נראה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אחך לא דיברת איתי???
דבר איתי אני יעזור לך!!! |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
האמת לא מפריע לי עם או בלי AJAX כל דבר אני אשמח אבל שיהיה בPHP.
אני צריך את זה למשהו חדש...
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|