![]() |
# 1 |
חבר על
|
[php]שאלה כתובות url
שלום לכולם,
שמתי לב שבכל מערכות הcms וברוב האתרי איטרנט כיום כאשר אתה לוחץ על הרשמה לדוגמא ,אז בכתובת ה url יש:domian.com/index.php?act=register עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לזה: 1)למה צריך את זה/במה זה עוזר? 2)האם יש דרך לעשות זאת ללא mod_rewrite.ואם כן מה היא? (היתה לי דרך מסויימת אבל זה לא ממש הלך ,הדרך היתה לא יעילה למרות שעבדה). אשמח להסבר איך לעשות זאת בדרך מילולית אין צורך בקוד. תודה לכולם. |
![]() |
![]() |
# 2 |
הוסטסניון
|
$_GET ...
# 3 |
הוסטסניון
|
זה פשוט מאוד, עבודת GET.
לפי מה שתיארת: domian.com/index.php?act=register אז הקוד או משהו בסגנון הזה: PHP קוד:
# 4 |
חבר על
|
קודם כל תודה רבה.
אבל לא ממש הבנתי איך אני אפנה את הget.(אני יודע להפנות את הget לפי לחיצה אבל לא על פי העברת דפים.) לדוגמא: משתמש נכנס לדף register.php ,במקום זאת זה יציג לו בכתובת ה- url index.php?act=regiser תודה רבה ![]() |
![]() |
![]() |
# 5 |
אחראי פורום
|
הוא לא צריך להיכנס ל-register.php, פשוט ב-index.php?act=register יש אינקלוד לסורס/רגיסטר.PHP
|
![]() |
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אתה מפנה אותו, ניקח דוגמא.
יש לך באתר הראשי לחצן הרשמה שהוא בעצם מפנה ל index.php?act=regiser ואז בindex.php אתה בודק כמו שהסברתי לך למעלה.
# 7 |
חבר על
|
כמו שכתבתי למעלה אני יודע לעשות זאת עם לחצן אבל אין לי מושג איך עושים את זה ללא לחצן אלא על ידי לחיצה על לינק.
אגב תגובה ממש מהירה ![]() |
![]() |
![]() |
# 8 | |
הוסטסניון
|
ציטוט:
HTML קוד:
<a href="index.php?act=register">הירשם</a>
![]() |
# 9 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
קוד:
href="javascript:document.formname.submit()" עריכה: ראיתי עכשיו את התגובה של daMn ואני מצטער חשבתי ששאלת איך לשלוח נתונים מטופס בעזרת קישור ![]() Last edited by Kfir.G; 20-09-07 at 20:33.. |
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
חחחח תודה ,לפעמים אני חושב על הדרכים המסובכות מאשר על הקלות
![]() תודה לכולם אפשר לנעול. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|