![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
דירוג מסחר: (0)
|
עד 10 ש"ח בחודש?
עצה ידידותית, תהיה ראלי, ב-10 ש"ח לא תמצא משהו איכותי, אם בכלל. |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר חדש
|
לא שווה לשלם יותר
למה אתה חושב שזה יקר ?
אים GODADDY + DREAMHOST היו חושבים כמוך אז הם לא היו קיימים היום יש אנשים שיש להם אתרים קטנים וחבל ש"חברות" האיחסון לא נותנות איחסון זול - הפסד של נתח שוק גדול לטעמי בגגלל סיבה זאת ישראלים רבים מאחסנים בחו"ל וחבל שכך מה נראה לך מחיר ריאלי ? |
![]() |
![]() |
# 4 | |
אחראי פורום
|
מחיר ממש לא ריאלי.
ציטוט:
בכל מקרה, אתה מוזמן לנסות אכסון בחו"ל ולחזור עם תוצאות לגבי מהירות הFTP, האתר לגולשים בארץ וכו' (למרות שאם מדובר בכמה דפי HTML בסיסיים בלי הרבה תמונות וכו', לא תרגיש ממש בהבדל בכל הנוגע לטעינת האתר אלא רק בFTP). במידה ואתה מעוניין באכסון בארץ, המחיר שנקבת לגמרי לא ריאלי...הייתי מכפיל אותו פי 2-3 (או אפילו פי 4). המשך יום נעים.
![]() |
# 5 |
מנהל ראשי
|
אם מישהו מהארץ ינסה להתחרות עם המחירים בחו"ל אם לא ישאר באזור זמן רב,
פשוט כי עלויות התפעול בארץ גבוהות יותר מבחו"ל. לאכסון בארץ יש את הייתרונות שלו, חברת האכסון שלך היא התשתית שעליה יושב האתר שלך, מעבר לתכנים ולאפליקציה חברת האכסון שלך היא דבר נוסף שלצערי לא תמיד כולם שמים דגש ומעדיפים לחסוך כמה שקלים (כשההבדל לרוב הוא זניח של כמה שקלים). מעבר לכך, לעיתים (בארץ) חברות אכסון (ובמיוחד הזולות מבינהם) מנוהלות ע"י אנשים (וטף) לא מנוסים מתוך מחשבה לעשות "כסף מהיר וקל" כשבעצם "אכסון אתרים" הוא עיסוק שמצריך נסיון וידע בהרבה תחומים. מה נראה לי מחיר ראלי? כל מחיר שעבורו תהיה מרוצה מהשירות והזמינות שאתה מקבל. |
![]() |
![]() |
# 7 |
מנהל ראשי
|
אני באמת מקווה שהמחשבה על חסכון כלכלי של כמה שקלים לא תחזור אליך כמו בומרנג.
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אהלן david190,
חברת Scan.co.il תשמח לארח אותך על שרתיה. אפשרות תשלום דרך: הטלפון,בנק, כרטיס אשראי או בנק הדואר לבחירתך. מחיר החבילה המבוקשת הינו : 10 ש"ח לחודש כולל מע"מ לבקשתך. פרטים ליצירת קשר בברכה, http://Scan.co.il - שירותי אינטרנט מתקדמים. יצירת קשר: לירן | 052-5787708 דניס | 052-4232683 EMAILS: מכירות - Sales@scan.co.il תמכיה טכנית - support@scan.co.il ICQ: דניס: 1500861 לירן: 70484914 נשמח לראותך בין לקוחותינו.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|