|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
דירוג מסחר: (0)
|
דרוש מעצב ופלאשר לחברת הייטק צעירה ומבטיחה!!
לחברת הייטק צעירה (MegaSpace) דרוש מעצב ופלאשר מקצועיים, שלא מתפשרים על איכות, שעובדים עם פונטים חוקיים וסמלים עם רישיון (100% חוקיות, חובה!)
לעבודות בתשלום. לפרטים נוספים נא לפנות אלי בדרכי ההתקשרות בחתימה לרעיון קצרצר ובמידה וזה יהיה רלוונטי, אני אפנה אתכם ליו"ר החברה לצורך קליטת הפרטים שלכם במערכת. גמר חתימה טובה וצום קל! |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
אפשר לדעת בני כמה אתם?
אני מתאר לעצמי שהעבודה מהבית, אז זה די מצחיק שאתם מנסים להקפיד על חוקיות תוכנה בעוד שבחברות הרבה יותר גדולות מכם (שבלי להעליב גם עוד 10 שנים לא תהיו איפה שהם היום) הדבר האחרון שמעניין אותם אצל אנשים שעובדים מהבית הוא תוכנה חוקית. לא חושב שזה עושה רושם כלשהו על מישהו פה בפורום. לגבי המשרה, איך זה הולך? לפי שעות / פרויקטים? מה הסדר גודל של השכר? מקבלים תלוש או שאתם לא רשומים? ה"חברה" כבר פעילה? יש לכם עבודות שניתן לראות?
חבר בקהילה
|
ציטוט:
אפשרי להציג לו רישיון תוכנה ולעבוד מהבית. לא חשבת? לא. |
|
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
אתה מעצב?
ציטוט:
|
|
![]() |
# 9 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
ואתה לא יודע מה השגנו תוך חודש, אתה מדבר איתנו על עוד 10 שנים? עוד 10 שנים אנחנו נהיה הרבה יותר מהחברות שאתה ציינת. ונכון לא מעניין אותנו אם זה חוקי או לא זה על אחריות המשתמש בלבד, לכן לירן קצת "נסחף" אבל מתוך כוונה טובה. ילדים קטנים? אולי תלוי בן כמה אתה, אני בתור מנהל החברה בן 20, השותף בן 23, ושאר העובדים בגילאי 17-20, אנחנו מעדיפים לקחת חבר'ה צעירים מאשר חבר'ה מבוגרים. זה שלא הצגנו פה שאנחנו רשומים זה נכון, אנחנו לא רשומים, אנחנו מוציאים חשבוניות תחת חבר'ה שנקראת "החשבונית של השכיר" היות ואני והשותף לא יכולים לרשום כעסק היות ואנחנו חיילים. מעבר לזה, אנחנו לא חייבים לך דין וחשבון על שום דבר ואם לא יאה לך, אתה מוזמן לא להגיב ולא להיכנס פה לוויכוח. מעבר לכך, התשלום מתבצע מזומן לפי פרוייקטים, אם יש לעובד להוציא לנו קבלה מה טוב, אם לא אנחנו כבר נסתדר - ולא זה לא נקרא שחור, כי כמו שאתה מקבל צ'ק מגוגל ואתה לא מדווח כך גם אנחנו אתה מקבל את הכסף, אם אתה רוצה תדווח עליו ותוציא חשבונית, אם לא אנחנו לא נכריח אותך... זה אחריות שלך כבר. הצגנו פה מה אנחנו מבקשים, ניתן דין וחשבון לאנשים שמעוניינים להצטרף לחברה צעירה ולא להתחיל להתווכח במקומות שאין לנו זמן וכוח לזה, לכן אני אבקש ממך לחזור חזרה לנושא האשכול לשמו הוא נפתח. שיהיה חג שמח ונשמח לשמוע אנשים שכן מעוניינים ולא אנשים שמוציאים דיבה, תודה רבה.
![]() |
# 10 |
משתמש - היכל התהילה
|
Hanan: מה שאמרת בתגובה האחרונה שלך שונה ב-180 מעלות מההודעה הראשונה כאן. אתם בעצם קבוצה (ולא "חברת הייטק") של בני 17-20 שמחפשים לעבוד עם מעצב (כלומר, אתם תיהיו לקוחות שלו והוא לא יהיה עובד שלכם). אני מציע לכם לנסח שוב את הבקשה שלכם כי לפי התגובה האחרונה שלך, ההודעה הראשונה פשוט שיקרית ומוליכה שולל.
בהצלחה בחיפושים ועם הקבוצה
|
|