|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
דירוג מסחר: (0)
|
אחסון לחודשיים , שרת לינוקס 200 מגבייט
שלום,
אני צריך אחסון 200 מגבייט , על שרת לינוקס 20 ג'גה תעבורה , מסדי נתונים , אימייל וכו בלי הגבלה , פאנל ניהול DA . אותו דבר אני רוצה גם הצעה לריסיילר 2 ג'יגה , 100 ג'יגה תעבורה . תמיכה בphp על מרכיביו , אני לא רוצה לתכנת משהו ופתאום לגלות שאין gd מותקן על השרת וכל השטויות האלו . חברות בעלות וותק של שנה לפחות , אני רוצה שרת אמין אני רוצה לשמור קשר עם החברה להרבה זמן , אני לוקח לחודשיים על מנת לבחון את השירות לאחר מכן אין לי בעיה לחתום לתקופה יותר ארוכה או אפילו לרכוש שרת . אני מעוניין שהזמינות לאתר , מחו"ל ומישראל תיהיה גבוהה , גיבויים יומיים . בקיצור , אנשים מקצועיים . שלא נדבר על זה שהחברה תיהיה רשומה וחוקית בישראל ותספק קבלות מס . בקיצור , הצעות פה , תשלום בהעברה בנקאית או אשראי . תודה .
Last edited by Slash; 27-09-07 at 19:21.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
מנהל ראשי
|
שלום איציק,
sPDHOSTING בע"מ פועל החל משנת 2001, מחזיקה מערך שרתים הכולל מעל ל-70 שרתים בחוות השרתים של "012 קווי זהב" ו-"אינטרנט זהב". התקנת מודולי PHP עפ"י דרישה, ניתן לשלם בכל סוגי כ.א החבילה המתאימה לך היא חבילה הMedium שלנו, אתה מוזמן לעיין במפרט המדוייק באתר: http://www.spd.co.il/web_hosting_lin...oredetails.php להזמנה: 1599-55-99-77 חג שמח, דניאל. |
![]() |
![]() |
# 3 |
עסק רשום [?]
|
שלום
200 מגה אחסון 20 ג'יגה תעבורה 35 שקל בחודש וכמו שרשמתי באשכול קודם מבצע לריסיילר 2 ג'יגה אחסון 150 ג'יגה תעבורה 150 שקל בחודש וותק שנתיים וחצי + לפרטים : אי סי - 97839691 support@drp.co.il www.drp.co.il |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר בקהילה
|
אהלן Slash,
וחג סוכות שמח. חברת Scan.co.il תשמח לארח אותך על שרתיה. אפשרות תשלום דרך: הטלפון,בנק, או בנק הדואר לבחירתך. מחיר חבילת המינימום שלנו שהינה בעלת: 250 מגה 25 ג'גה תעבורה הינו: 20 ש"ח כולל מע"מ. -------------- מחיר הריסיילר המבוקש הינו 60 ש"ח כולל מע"מ פרטים ליצירת קשר בברכה, http://Scan.co.il - שירותי אינטרנט מתקדמים. יצירת קשר: לירן | 052-5787708 דניס | 052-4232683 EMAILS: מכירות - Sales@scan.co.il תמכיה טכנית - support@scan.co.il ICQ: דניס: 1500861 לירן: 70484914 נשמח לראותך בין לקוחותינו.
Last edited by SHeDoN; 30-09-07 at 13:41.. סיבה: ההצעה באישור שלי זמני כרגע. |
![]() |
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
שלום לך, לבקשתך אנא הצעת מחיר לחבילת אירוח ריסילר,
חבילה מספר שתיים . Lom.co.il, מבית לואדס פתרונות אינטרנט מתקדמים. חברתנו נוסדה בשנת 2004 כדי לספק פתרונות אינטרנט ומחשוב למגזר הפרטי והעסקי. אנו מספקים שירותי אינטרנט ומחשב מגוונים: אירוח אתרים,ריסיילרים,דוא"ל,שרתי רדיו,שרתים יעודיים ועוד. Lom.co.il מורכבת מאנשים מקצועיים שיספקו לכם שירות מקצועי ואיכותי. מאות אנשים לא טועים ובוחרים בשירותינו ונהנים ממגוון שירותים מקצועיים. מקווים לראותכם בין לקוחותינו, ולספק לכם את השירות הטוב ביותר. בברכה, צוות Lom.co.il מספר ביקורות טובות על החברה : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25. אם תרצה לראות עוד צור עימי קשר . אירוח אתרים, לינוקס : שטח אירוח : 200MB תעבורה חודשית : 25GB דומיינים : ללא הגבלה חשבונות אפ-טי-פי : ללא הגבלה מסדי נתונים : ללא הגבלה סאב דומיינים : ללא הגבלה חשבונות דואר POP3 : ללא הגבלה הפניות דואר : ללא הגבלה תומך FrontPage תומך SSL מערכת הפעלה Linux לוח בקרה DirectAdmin (עברית/אנגלית) הגבלת Mb פר מסד נתונים : 150Mb מחיר חודשי : 20 ש"ח כולל מע"מ .(מחיר מבצע לחג סוכות) מחיר חודשי : 200 ש"ח כולל מע"מ .(מחיר מבצע לחג סוכות) אירוח ריסילרים, לינוקס : שטח אירוח : 2GB תעבורה חודשית : 100GB מס' חשבונות : 30 דומיינים : ללא הגבלה חשבונות אפ-טי-פי : 90 מסדי נתונים : 90 סאב דומיינים : 2000 חשבונות דואר POP3 : ללא הגבלה הפניות דואר : ללא הגבלה תומך FrontPage תומך SSL מערכת הפעלה Linux לוח בקרה DirectAdmin (עברית/אנגלית) הגבלת Mb פר מסד נתונים : 150Mb מחיר חודשי : 66 ש"ח כולל מע"מ .(מחיר מבצע לחג סוכות) מחיר חודשי : 660 ש"ח כולל מע"מ .(מחיר מבצע לחג סוכות) דרכי תשלום : 1. דואר רשום . 2. בנק הדואר . 3. שירות הדואר "מזומן בזמן" . 4. הפקדה בנקאית . 5. העברה בנקאית . 6. כל סוגי כרטיסי האשראי . 7. שירות האינטרנט "PayPal" . פרטי יצירת קשר עימי : אי-מייל - בר : Host@Lom.co.il אי-מייל - אבי : Hosting@Lom.co.il טלפון נייד - בר : 0526-526-876 טלפון נייד -אבי : 0545-414-136 שיהיה לך יום נעים, צוות Lom.co.il . Last edited by SHeDoN; 28-09-07 at 21:49.. סיבה: ההצעה באישור שלי זמני כרגע. |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר על
|
שלום איציק,
אשמח להציע לך הצעה מבית העסק טיטקום: חבילת אירוח אתרים בסיסית שטח דיסק: 200MB תעבורה חודשית: 20GB מערכת הפעלה: Linux פאנל ניהול: DirectAdmin כל השאר ללא הגבלה מחיר חודשי:20 שקלים חדשים בלבד! *חבילות אירוח אתרים נוספות ניתן למצוא בכתובת: http://www.TytCom.biz/page.php?show=webhosting למידע נוסף והזמנות אנו מזמינים אותך ליצור קשר באחת מהדרכים הבאות: E-Mail: sales@tytcom.biz Orange: 0545-311-297 ICQ: 291131220 MSN/WL Messenger: djdeantyt@walla.co.il לנוחיותך - ניתן לשלם במגוון דרכים: 1. דואר רשום 2. הפקדה בנקאית 3. העברה בנקאית 4. שירות "מזומן בזמן" (בנק הדואר) העסק טיטקום נוסד בשנת 2007 במטרה לספק שרותי אינטרנט למגזר העסקי והפרטי תוך כדי שמירה על שרות אדיב, ברמה ובאיכות הגבוהה ביותר ושמירה על זמן פעולת שרתים תקינה של כ-99.8%. העסק מספק מגוון רחב של שרותים ואנו בטוחים שתוכל/י למצוא את הנחוץ לך. www.TytCom.biz נשמח לראותך בין לקוחותינו. יום טוב.
דין. Last edited by DeanT; 29-09-07 at 09:36.. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|