|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
חזרתי לחיפוש השותף האליל.. לחברתי.
השותף האליל כנראה נמצא, ואם לא אני לא רוצה שותף!
תודה. Last edited by TDMK; 12-11-05 at 17:57.. |
![]() |
![]() |
# 2 | ||
חבר וותיק
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח!
אתה פשוט עושה צחוק מהעסק הזה.. ציטוט:
ציטוט:
אז אתה לא זוכר מתי החברה שלך נפתחה. ואין לך לקוחות. אז גם לקוחות שרואים את ההודעה הזאת ידעו לא ללכת אליך כי אין לך לקוחות-סימן שאתה לא טוב. וגם כאלה דברים לא מפרסמים לציבור. וכמובן איך לא-הרצינות "שהפגנת" פה בפורום. |
||
![]() |
![]() |
# 3 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
קודם כל אני עדיין לא פתחתי רשמית את החברה והעיצוב הוא זמני. את ה"אי רצינות" שדברת עליה, לדעתי זו שטות, זה שרשמתי ביקורת על מישהו כי עשה לי רע זה לא מביע על אי רצינות. העניין של כמה עולה זה לא פורסם לציבור, ולא אמרתי את סכומיי. אני רק אמרתי בערך השקעה כספית תחילתית שיהיה מכל שותף, אין זה אומר שהסכומים הנ"ל מדויקים, מדובר בסביבות, שבתור מנהל אני חושב שהשותף שמפקיד את עצמו כשותף צריך לדעת את זה. אם הנך חושב אחרת אתה מוזמן לחשוב, אבל להגיב שטויות, אל תגיב. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
על תנסה לדבר בשפה גבוה-אין לך את זה.
ואתה לא התייחסת לכול מה שכתבתי לך. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אבקש ממך לא להגיב פה יותר, אם אתה חושב כמוני שאתה אחד מהם. תודה. |
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר וותיק
|
על תבקש ממני לא להגיב פה.
למה הפורום הזה הא של ההורים שלך? צבועים? אני סך הכול אומר לך את דעתי פה. ועכשיו תגיד לי שזה גם מיקצועי מה שעשית פה- ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אחי דבר איתי אני מעוניין להכנס שותף.
# 8 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אתה מדבר בשפה גבוהה?לא נראה לי. עריכה: בקשר למשתמש Passion יצא לי לדבר איתו כמה פעמים באיסיקיו,בנאדם רציני. Last edited by pReDaToR.; 12-11-05 at 19:53.. |
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר וותיק
|
תודה אחי :P
אבל כבר סגרתי אם מישהו אחר שראה את זה, ורק בגלל זה אני מבטיח לך שעוד חודש הולכת לעלות לאוויר ב"ה.
# 10 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אני אלך להרוג את מי שראה את זה.. סתם.. נו איזה באסה זו הייתה אמורה להיות הזדמנות שלי!!!!! :| סתם.. אני כבר לא מחפש שותף... זה בסדר חחח.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|