|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Whatever
|
עכשיו כבר מותר לומר: צה"ל תקף בעומק סוריה
עכשיו כבר מותר לומר: צה"ל תקף בעומק סוריה
הקץ לעמימות: הצנזורה הצבאית התירה לפרסום כי צה"ל תקף לפני חודש ימים מטרה בעומק סוריה. לראשונה ניתן לדווח על עצם קיום התקיפה, מבלי להסתמך על מקורות זרים. פרטי התקיפה ומטרותיה עדיין לא הותרו לפרסום חנן גרינברג פורסם: 02.10.07, 13:40 אחרי תקופה ארוכה בערפל, שבה הותר לפרסם רק דיווחים זרים, התירה בצהריים (יום ג') הצנזורה הצבאית לראשונה לפרסם כי צה"ל תקף מטרה בעומק סוריה. התקיפה אירעה בחודש שעבר, אולם פרטיה ומטרותיה טרם הותרו לפרסום. על פי פרסומים זרים, צה"ל תקף מתקן ובו ציוד גרעיני שסופק לסורים על ידי צפון קוריאה. תחילת הדיווחים על תקיפה ישראלית בעומק סוריה, בשישה בספטמבר, אז דיווחה סוכנות הידיעות הסורית הרשמית כי מטוס של חיל האוויר הישראלי נכנס לתחום האווירי של סוריה. צבא סוריה הודיע כי המטוס נכנס למרחב האווירי הסורי מכיוון הים וטס בצפון סוריה לכיוון צפון-מזרח, עבר את מהירות הקול ויצר "בום" על קולי. מאז הדיווחים הללו שמרו הן ישראל והן סוריה על עמימות באשר לקיום התקיפה. בסוריה הכחישו לאורך זמן רב כי בוצעה כלל תקיפה, ובישראל שמרו על שתיקה. היחיד ששבר את השתיקה הזו היה יושב ראש האופוזיציה, בנימין נתניהו, שהודה בפליטת פה כי היה מעורב בסוד העניין, ונתן גיבוי לראש הממשלה אולמרט בשעת מעשה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3455746,00.html
# 2 |
מ מנ מנה מנהל בהוסטס
עסק רשום [ ? ] |
ליגה..
אבל השאלה האמיתית היא .. מתי תוקפים שוב
![]() |
# 3 |
חבר על
|
מלחמת העולם השלישית מתקרבת בצעדי ענק.
# 4 |
הוסטסניון
|
מלחמת עולם אולי אבל לא נראה ליי
אנחנו מתקרבים יותר להגדרה שלך "נכחדים".(אני מדבר כל כדור הארץ). ולנושא:אני חושב שזה טוב(במידה והם הרסו תציוד הגרעיני). |
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 6 |
אקס מנהל
|
אוליי חלאס לחיות בסרטים? כל תקיפה שצה"ל יעשה אתם תגידו שאנחנו בעיצומה של מלחמה?
צה"ל תקפו ועשו יפה, אני מאמין במוקדם או במאוחר הם היו חושפים את העניין, פשוט הם רצו להנות מהרגע הזה שסוריה שתקה. |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר על
|
ציטוט:
ברגע שסוריה תחליט להגיב, אפילו במשהו לא רציני, אמליץ לכולכם לברוח מהארץ. מלחמת העולם השלישית מתקרבת, היא תגיע ואנחנו נהיה מדינה מרכזית בה. תהנו מהריח והמראה הטוב לפני עשן המלחמה.
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
כל הכבוד לצה"ל.
אבל השאלה המעניינת פה היא מה היא תקפה...... זה היה די ברור שהיא תקפה..... |
![]() |
![]() |
# 9 | |
אקס מנהל
|
ציטוט:
סוריה לא תתקוף חזרה, סמוך עליי. אתה יודע איפה מתאים לך לעבוד? בתקשורת. כל דבר אתה יכול לנפח למלחמת עולם שלישית וגם תקבל על זה כסף. |
|
![]() |
![]() |
# 10 | |
חבר על
|
ציטוט:
דברים פשוט לא נראים טוב, והרבה יסכימו איתי שנראה שמה שאני מפחד ממנו, הוא זה שצפוי לקרות. בכל מקרה, עשה לי טובה. אני לא מזלזל בך - אל תביע זלזול בי. "חמוד". ![]()
דין. Last edited by DeanT; 02-10-07 at 17:20.. |
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|