|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מוכר עיצוב שיכול להתאים לכול אתר!
שלום לכולם אני מוכר עיצוב שיכול להתאים לכול אתר!!
רוצים ליראות תעיצוב??? לחצו על הלינק המצורף: http://www.silvup.net/images/12361tnn97szgcd.bmp ניתן לשנות את העיצוב או את הצבעים שלו כמובן, שימו לב העיצוב מקודד ומתוכנת ומוכן להעלאה לשרת שלכם העיצוב ימכר פעם אחת ולא יותר בהיתחייבות!!! העיצוב שימש אותי כאתר לראיית סרטים אונליין העיצוב בנוי בשפת html ויש בו מערכת יצירת קשר זה בנתיים למי שיש שאלות יכול לישאול כאן מי שרציני יכול לפנות אליי בפרטי שם אני יגיד לו ת'מחיר ושוב אני מזכיר יש אפשרות לשינוי צבעים ולוגו ביי לילה טוב לכולם! Last edited by avieladva; 06-10-07 at 03:14.. |
![]() |
# 2 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
חחחח גדול..אתם קורעים אותי:P
א.זה לא המקום למכרית עיצובים. ב.העיצוב הזה חובבני ולא מתאים למכירה. ג.הוא לא מתאים לכל אתר. ד.תעבוד על זה עוד ![]() |
![]() |
# 4 |
חבר על
|
זה לא בצייר,
אבל אין ספק שזה לא מספיק טוב בשביל להמכר |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
אהבתי רק תתפריט
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
כמובן שזה לא מתאים לכל אתר..צריך לשפר ולעבוד על הרבה דברים,קודם כל המסגרת,לא עושים מסגרת לאתרים בצורה כזאת..זה יותר מדי פשוט..ואין בעיצוב בעצם כלום=\
|
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אין ספק שאתם חננות שלא מבינים בעיצוב אתרים! אתה בכלל יודעים לעצב ולתכנת שאתם מדברים?
אני יעלה את האתר על שרת וישלח לכם ליראות איך הכול עובד ואז אני רוצה ליראות מישהו שאומר לי צייר עלק ילדים בניים 15 אתם עדיין חובבנים |
![]() |
# 8 |
חבר על
|
א. תלמד לקבל ביקורת
איך שהעיצוב נראה עכשיו הוא מאוד מאוד חובבני, ריקני יש לך זכויות לשים את הפינגויין בלוגו ?! התפריט הוא היחידי שעוד נורמלי וגם הוא צר מדי לפי דעתי המבנה שלו מועתק מאתרי טיפו העתיקים ... |
![]() |
# 9 | |
חבר על
|
ציטוט:
לפי הכתיבה שלך רואים שאתה פחות מ 15 ולסיום, תלמד לקבל ביקורת. ולדעה שלי: נורא חובבני, עדיין לא ברמה של מכירה, והוא לא מתאים לכל אתר. בתור מתחיל בעיצוב, זה נחמד אם תלמד לקבל ביקורת אני בטוח שתשתפר עם הזמן. בהצלחה!
# 10 | |
מנהל ראשי
|
ציטוט:
לקהילה יש אפס סבלנות להתבטאויות כאלו, להתראות. |
|
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|