|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
סוף סוף גוגל נזכרו לשלם , כמה בקשות =]
3 חודשים אחרי שהגעתי ל100$ גוגל נזכרו לשלם לי. (הפרסומות ירדו לפני חודש +-)
דווקה שהשער של הדולר נמוך כל כך \= בכל מקרה , אני רוצה לעבור לחברת פרסומות אחרת. ניסיתי TargetPoint אבל לא קיבלתי מהם מייל. יש למישהו הצעות לחברה שאין לך מספר כניסות יחדויות מינימלי , ושמשלמת בצורה סבירה? ![]() |
![]() |
![]() |
# 2 |
אחראי פורום Off-Topic
|
שותפים.נט,
רשת שותפים ישראלית, יש שם כל מיני סוגים של קמפיינים עם כל מיני סוגים של תשלומים על הקמפיינים (לפי קליקים, לפי לידים, לפי הרשמות, לפי מכירות וכו'). קישור להרשמה: שותפים.נט זה קישור להרשמה דרכי, מביא לי טיפה כסף, לא אמור להפריע לך. אם בכל זאת אתה לא רוצה להרשם דרכי (לא רואה סיבה) כנס דרך כאן: www.shutafim.net מומלץ!
# 3 |
חבר מתקדם
|
התשלום הראשון מגיע אחרי 3 חודשים.
אח"כ זה הולך לפי חודש. בכל מקרה, אם לאתר שלך יש מעל 2000 יחודי ביום, אני ממליץ לך על נטו. www.neto.co.il
# 4 |
Winner
|
תישאר עם אדסנס.. בקושי מרוויחים מדברים אחרים (אני אומר את זה מניסיון)
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
יפה,אני רחוק מי 100$ יש לי 32$ רק חחח..
|
![]() |
![]() |
# 6 | |
עסק רשום [?]
|
ציטוט:
את הפרסומות מאתרך בגלל שיש לך לחיצות אבל אין רווחים (לידים) מהאתר שלך לעסקים שמפרסמים אותם ואז הם מפסיקים לעבוד איתך בלי לשלם לך. תשאר עם גוגל. הכי טוב. |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מסכים
היה לי יום בנטו של 380 שקל וזהו הם אמרו שאני רמאי והיה לי שם כמעט 5000 שקל סתם רמאים אם אתה רוצה אני יביא לך משתמש בטארגט פויינט |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר על
|
ציטוט:
![]() |
# 9 |
Permanently Banned
|
כמה שותפים\TP משלמים?
מבקשים ממני בשותפים מספר עוסק מורשה\פטור או מספר חברה מה אני עושה אם אין לי ? :P |
![]() |
![]() |
# 10 |
עסק רשום [?]
|
שותפים משלמים לפי הפניות, לפעמים לחיצות. לא משהו רציני לדעתי.
TP משלמים בממוצע 15 אגורות ללחיצה. די נמוך, אבל אם יש לך אתר פופולארי, אולי יהיו לך כמה מאות לחיצות ביום ותרוויח טוב. היתרון אצלם הוא שהפרסומות נראות נהדר, ממש כמו קישור אצלך באתר ולא כמו פרסומת לא מושכת. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|