![]() |
# 1 |
Permanently Banned
|
ציפצופים במחשב ?
אווקיי שלום..
אני מדליק היום את המחשב ושומע ציפצופים... המסך לא מציג כלום.. כזה שחור והמחשב פועל כיבתי ניסתי שוב אותו דבר פתחתי את המחשב ניקיתי אותו מהאבק ועכשיו עובד סבבה .. עכשיו השאלה שלי? זה רק בגלל אבק יכול לקרות כך או גם בגלל דברים אחרים גם? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
אין סיבה שזה יקרה בגלל אבק, אלה אם כן האבק סמיך מאוד ונתקע באחד המאווררים במחשב מה שלא כ"כ הגיוני.
הצפצופים במחשבים בדרך כלל נוצרים מכשל מערכתי באחת ממערכות המחשב. לפי דעתי הצפצופים נבעו מבעיה בהארד דיסק. הניקוי הינו רק צירוף מקרים ויכלו להיות שההארד דיסק זז קצת והיה צריך לקבל תיקון מצב ע"י תזוזה למקום המתאים. תלהבא כשזה קורה, תנסה לבדוק חיבורים, בין ההארד דיסק ללוח אם, בין הכונן הקשיח ללוח אמ וכדומה. בהצלחה ידידי ![]()
# 3 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
שניקיתי אז לקחתי פן ויצא ממש הרבה אבק "סופות אבק" חחח.. עריכה:עכשיו הוא עשה ריסטרט מעצמו ![]() Last edited by Ori-G; 18-10-07 at 13:12.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
מה שכן, מומלץ לבדוק שהמאווררים פועלים כשורה. רוב הסיכויים לכך זה מאוורר ששבק חיים, והמחשב מתחמם ועושה ריסטרט. תבדוק זאת. ,דניס. ![]()
![]() |
# 5 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
תחזק את הכרטיסי זכרון שלך תבדוק שהם יושבים במקום תוציא אותם ותחליךף בינהם תנקה את הסוטים לפני כן ואז תכניס והכל יעבוד כמו שצריך
גם לי זה קרה
# 6 |
משתמש - היכל התהילה
|
|
![]() |
![]() |
# 7 |
משמש ניסיון + הסכם ניסיון
|
בר לא שמתי לב שרשמתי בלי ל' אבל לא משנה
ווכן זה מה שקרה לי גם זה קרה לי שהמסף היה שחור והמחשב עלה אז לחצתי מלא אינטר וזה עבד עד שניקיתי את הזיכרונות וכל זה וזה הסתדר לי תנסה ותיראה שזה יעבוד לך
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|