![]() |
# 1 |
משתמש - היכל התהילה
|
בעיה בהרד דיסק לאחר פירמוט =[
פירמטתי את המחשב של אחי
היה טיפה בעיות לעשות boot לדיסק של הווינדווס אז העברתי את ההארד דיסק שלו למחשב שלי ופירמטתי לו סיימתי לפרמט אני מחזיר את ההארד דסיק למחשב של אחי בדיוק איך שהיה הוא שואל איך להתחיל את הווינדווס (safe mod וכו') אני בוחר בדרך הרגילה ואז נתקע על המסך הזה או אםאני בוחר safe mod זה טוען את כל הקבצים האלה ונתקע אם אני מחזיר את ההארד דיסק למחשב שלי הוא פועל כרגיל ומפעיל את הווינדווס מצויין מה זה יכול להיות? יתכן הגדול ב bios? אם לא רשמתי במקום הנכון בבקשה תעבירו Last edited by Ori The Man; 25-10-07 at 17:05.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר על
|
תצטרך לפרמט שוב.. ברגע שאתה מפרמט במחשב אחר, אז יש לוח אם אחר,וכך הצ'יפסט משתנה, והמחשב לא עולה..
מה שאומר שאתה חייב לפרמט באותו מחשב של ההארדיסק, הכוונה במחשב של אחיך, מקווה שתסתדר.. עריכה: בזמן שהלכתי עם הכלב נזכרתי שאתה יכול להפעיל את ההארדיסק במחשב שלך [במקום לפרמט מחדש במחשב של אחיך] ולשנות משם את הצ'יפסט לצ'יפסט של הלוח אם של אחיך להעביר את ההארדיסק, אני ממש לא זוכר איך עושים את זה אם מישהו יודע שיעזור לו. Last edited by Omrip; 25-10-07 at 18:04.. |
![]() |
![]() |
# 3 | |
משתמש - היכל התהילה
|
ציטוט:
אחרי שעה ארוכה הצלחתי לפצח את המוח של ה bios של המחשב שלו (ועם מעט פירוק של המחשב ![]() מפרמט עכשיו שוב.. לא נורא חחח לא עשיתי בו הרבה.. |
|
![]() |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
דבר שתמיד אפשר לעשות זה את השלב הראשון של ההתקנה לעשות במשחב שממנו אפשר לעשות BOOT מCD ואת השלב השני(אחרי שהוא מעתיק את הקבצים ועושה restart) לעשות במחשב הסופי.
# 5 |
מנהל ראשי בדימוס
|
תפרמט דרך ההתקנה של הווינדוס ותתקין את מערכת ההפעלה מחדש.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|