|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
[בעיה]גוגל הוציאו את האתר שלי ממנוע החיפוש
פעם הייתי מקום גבוהה מאוד בכל מיני קטגוריות,
היום אני פשוט לא מופיע יותר במנוע חיפוש לא משנה איזו מילה אני רושם אין האתר שלי כאילו לא קיים יותר.. איזה סיבות יכולות להיות לכזה דבר? תודה לעוזרים. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר וותיק
|
http://www.google.co.il/search?sourc...a%2eco%2eil%2f
אם זכור לי טוב פעם שמת טקסט מוסתר באתר.. צבעת טקסט רב בשחור ושמת אותו על רקע שחור. אני מקווה שאחרים ילמדו את הלקח הזה ולא יעשו שטויות כמו 50 לינקים בתחתית כל האתר שלהם\טקסט מוסתר וכו'.
# 3 |
חבר מתקדם
|
ומה אפשר לעשות כדי שזה יחזור?
|
![]() |
![]() |
# 4 |
אחראי פורום Off-Topic
|
יש איזה טופס של גוגל, שאתה יכול לתקן את הדברים הלא טובים שעשית באתר, ואז למלאות את הטופס שאומר שתיקנת, ואז גוגל מחזיר אותך.
לא זוכר את הכתובת, תעשה חיפוש בגוגל, או שאולי מישהו פה יודע על זה... ואם אתה לא מוצא, פשוט תוריד את הדברים הרעים שעשית, ותחכה, אולי גוגל ירחם עליך. בהצלחה.
# 5 |
חבר וותיק
|
כזכור לי גוגל מנסה רק להעניש.
הבוט שלהם יוצא מנק' הנחה שאתה מכיר את החוקים וסתם עשית שטויות והייתה לך ירידה גבוה בכמות הכניסות בגלל הירידה ממנוע החיפוש אז הוא מעניש אותך ויחזיר אותך אולי בעתיד.
# 6 |
הוסטסניון
|
# 7 | |
אחראי פורום Off-Topic
|
ציטוט:
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
היי
זה קרה לי פעם לעמוד זניח שהיה עמוד ניסוי שלי לכול מיני דברים וגוגל הגיעו אליו ופסלו את כול האתר ... אחרי דין ודברים די קצר באמצעות מייל התמיכה שלהם זה נסגר על הצד הטוב ביותר. בקיצור - צור עמם קשר, תתנצל, תסביר וכו'.
# 9 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
תנו את מייל התמיכה שלהם .....
|
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר בקהילה
|
זה המייל: AdWords Support [adwords-iw@google.com]
אבל הייתי קודם פותח פנייה בטופס המקוון שלהם.
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|