|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
הסרט שצונזר ע"י התקשורת עכשיו לצפייה
http://213.8.103.231/h/heb/index.asp
על פינוי גוש קטיף ועוד סרט, שלא צונזר: http://213.8.103.231/h/ - יש דין ויש דיין |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
ראיתי, מזעזע.
הסרטון של פינוי עמונה יותר מזעזע, ויותר עדכני מפינוי גוש קטיף. יש לי מספר עותקים של דיסקים מפינוי עמונה אצלי בבית. |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
באמת מה שנגרם לאנשים שהתפנו נזק גדול..
אבל אני לא אשקר או אגיד משהו שהוא לא נכון, אני חושב שאריאל שרון עשה את ההחלטה הנכונה ושהוא היה הראש ממשלה טוב מאוד.. מה שבטוח יותר מאולמרט.. באמת סרט מזעזע.. |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
אתה מתכוון שאם הוא לא היה עושה את הפינוי הוא היה ראש ממשלה טוב? אם כן אני מסכים איתך. תראו בסרט יש דין ויש דיין איך עשו קללה על אריאל שרון וכמה ימים אחר כך הוא קיבל מחלה ובאמת הסרט של עמונה יותר מפחיד, ראיתי אותו אצל חבר שלי. |
|
![]() |
# 5 |
משתמש - היכל התהילה
|
ב- 10:32 בסרט הראשון, "משפחת מזוז" - זה היה הבית שלי.
|
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
טוב אני לא רוצה לפגוע באף אחד, אבל אם בשביל הבית שלי במקום שאני לא רצוי בו היו נהרגים 10 חיילים סתם בחודש, הייתי מסכים לעבור.
מי שהסכים לעבור לפני קיבל הרבה מאוד, ולא נפגע פיזית. אני מבין כאב, אבל צריך להמשיך כבר. |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
כל מה שנאמר שם הוא אמיתי - וכואב.
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ואם כבר לפנות אותם ולא יהודים! |
|
![]() |
# 9 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
בסה"כ, רוב חיילי צה"ל נהרגחים במטרה להגן על הערים הגדולות: המבצעים הגדולים בעבר באיו"ש וברצועת עזה נועדו כדי למנוע פיגועים באזור המרכז. שנתחיל למנות כמה חיילים נהרגו שם? הרבה מאוד. במלחמת לבנון הראשונה/שנייה נהרגו חיילים רבים במטרה להגן על תושבי הצפון. שאר המלחמות שלנו היו קיומיות ולא היה להם קשר לאזור מסויים. אני בדעה שחיים של אדם שגר בתחומי הקו הירוק לא יותר שווים מחיים של "מתנחל" (אגב לפי ההגדרה של המילה כולנו מתנחלים בנחלת אבותינו). ולמען האמת? אני חושב שהאנשים שמתייחסים הכי טוב לחיילי צה"ל ונותנים להם את ההרגשה הכי טובה הם המתנחלים (אירוח מדהים, לא קרוב לפציפיסטים שבאים במטרה להציק לחיילים במחסומים). אין גאווה גדולה יותר מאשר להגן על ההתיישבות הציונית בא"י, בין אם זה במרכז, בצפון, בדרום, יהודה ושומרון ובכל מקום אחר בשטחי מדינת ישראל בו גרים יהודים ואף ערבים תומכי ישראל, אם נותרו כאלה.(והאמת? צריך פשוט לשים זין על אלה שאומרים שזה כיבוש, פשוט כך. אבל אין מה להתווכח על זה, לפלסטינים תהיה מדינה ואז כולנו נוכל להגיד "אמרנו לכם") ואני חושב שאתה לא מבין את הכאב כמו שאמרת. נ.ב אם המדינה רוצה לפנות את יהודה ושומרון שתעשה את זה מהר. לפי הנתונים של בוגדי שלום עכשיו (בוגדים = הנפת דגלי חמאס רוצחי הילדים), חרדים רבים מתחילים ליישב את אזור זה ואני חושב שאתם תופתעו (כנראה שלא תופתעו) לגלות שחרדים הם הרבה פחות סבלניים ובעלי הרבה יותר כח כקהילה מאוחדת שתמיד משיגה את מטרתה (לעיתים באלימות ולעיתים במחאות גדולות) מאשר דתיים לאומיים. Last edited by Byte; 09-11-07 at 23:03.. |
|
![]() |
# 10 |
מנהל ראשי
|
לצערי בפורום יש היסטוריה ארוכה של אי יכולת ניהול דיון בלי הפליה של קבוצה זו או אחרת,
בלי קללות או התלהמות, מה שמובן בהחלט, גם הטוקבקים בYNET לא נראים יותר טוב. בשורה התחתונה, פורום הוסטס הינו פורום מקצועי בנושא אכסון אתרים, לכן אני רואה שלא לצורך "להעניש" או להרחיק משתמשים כתוצאה מדיונים מעין אלו. ולפיכך, נעול. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|