|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
כמה שאלות בודדות בקשר לרשימת עסק.
היי.
אני הייתי שמח אם תענו לי על כמה שאלות. ( קראתי את המדריך הלא רשמי , ועדיין נשארו לי כמה חורי מידע. ) מה ההבדל בין עסק רשום לעסק פטור? איך אני נרשם כפטור /רשום ? כשאני הולך לרשום עסק , להביא איתי כסף? יחייבו אותי במשהו? אם כן , כמה זה עולה? לפי מה שהבנתי כאן בפורום , שמתחת לגיל 18 לא משלמים מיסים . זה בטוח? אם כן , זה לא משנה גם בעסק רשום וכם כפטור? |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
1. עסק פטור כמשמעו פטור ממע"מ
2. פטור זה מתחת לגיל 18 3. מתחת לגיל 18 לא משלמים מיסים עם אתה עסק פטור 4. לא יחיבו אותך בכסף צריך להביא פנקס צ'קים כדי שיוכלו לקחת את פרטי הבנק |
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
רגע אז אם אני הולך לרשום עסק מתחת לגיל 18 , בכל מקרה זה פטור?
ואחרי גיל 18 אוטומטית זה הופך לרשום , או שאצטרך לרשום את זה מחדש? |
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
פטור זה לא רק מי שהגיל שלו מתחת ל 18,עסק פטור (זעיר),זה עסק שיש רק עובד אחד,ושאותו עסק לא מגיע לסכום מסויים של כסף בשנה. ולא משנה אם אתה מתחת לגיל 18,אם אתה עובר או מגיע לסכום המסויים הזה אתה כן צריך לשלם. ואגב מה שמזכיר לי הרבה עסקים פה הם נחשבים לעסקים פטורים (זעירים),ובכל זאת יש יותר מעובד אחד,לפי דעתי ולפי מה שלמדתי זה לא חוקי... |
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר וותיק
|
עוסק פטור זה כשאר ההכנסות שלך מהעסק לא עוברות 60 ומשהו אלף
וזה שמעלי שאמר שזה לא חוקי עובד זה נחשב כאשר אתה מוציא לו תלוש משכורת במידה ואתה לא נותן לו הוא לא נחשב עובד (לא שזה חוקי כה חח) |
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר מתקדם
|
בילבלתם אותי , אתם יכולים לסדר את זה מחדש?
אם אני הולך לרשום ,אז כמה להגיד להם שההכנסות שלי הולכות להיות עסק פטור? ועסק פטור זה עובד אחד? אבלא ני ועוד חבר שלי נהיה הבעלים , ולא יהיו עובדים , זה יהיה 2 עובדים? משמע שנהיה עסק רשום? ואם אני עסק רשום , כמה מיסים אני משלם? ( באחוזים. ) |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|