|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר חדש
דירוג מסחר: (0)
|
מוכר || מערכת ניהול תוכן מתקדמת +
מערכת ניהול תוכן מעוצבת ונוחה לתפעול הכוללת:
» פורום - כולל קטגוריות ופורומים שונים בכל קטגוריה » גלריה - כולל קטגוריות ותתי קטגוריות » מועדון לקוחות - אנשים נרשמים ובעל האתר יכול לשלוח להם מיילים של עדכונים / פרסומות וכו' » מאמרים - מחולק לקטגוריות » טיקר חדשות נגלל » דרגות שונות של מנהלים - מנהל על - מנהל גלריה - מנהל פורום - מנהל מאמרים וכו' » *כולל קובץ התקנה לשימוש על מספר חשבונות מוצא במכרז לכל המרבה במחיר. מחיר התחלתי : 4000 ש"ח כולל מע"מ מחיר כעת : 4800 ש"ח כולל מע"מ ( המחיר יעודכן לאחר כל הצעה ) הצעות יש לשלוח בSMS למספר : 0524373587 עם הכיתוב : HTML קוד:
מנת סכום HTML קוד:
cms price ** ניתן להוסיף מודולים למערכת לפי דרישת הלקוח בתוספת תשלום סימלית ** בקרוב תמונות מהמערכת
# 7 |
חבר חדש
|
רשמתי תמונות בקרוב כי המערכת עוד בשלבי בניה עוד לא סיימתי אותה לכן אין דמו ביום יומיים הקרובים אני יסיים ויוציא דמו, פשוט זה שהציע 4800 ביקש תמערכת יום חמישי...
כך שאחרי שאני יסיים יהיה בקושי 36 שעות לקבלת הצעות נוספות... בינתיים תמונה ראשונה של הפאנל ניהול
המשך יום נעים, חוטובלי אלי messenger: gamescoo@walla.co.il טלפון סלולרי: 0524373587 *לא להציק Last edited by חוטו; 19-11-07 at 18:40.. |
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר חדש
|
דמו אני יפרסם יום רביעי ב22:00
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|