![]() |
# 1 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
מה עדיף יותר?
אני לקוח של בנק פועלים כבר יומים.
והרבה אנשים וחברים אומרים לי שהבנק לא משהו ושעדיף לי לעבור לשם אז ככה (לאומי) אם אני רוצה לבטל את החשבון בבנק פועלים זה יעלה לי כסף? 2) איזה הטבות בדיוק מקבלים בלאומי? ואם מישהו חושב שלאומי יותר טוב או הפך שינמק בבקשה אשמח לשמוע עוד נושאים בנוגע לזה או בעניין בנקים אחרים. Last edited by d-forum; 22-11-07 at 13:46.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר מתקדם
|
כמו שאמרתי לך במסנג'ר אתה כבד ולחוץ!
כל הבנקים בגדול מציעים אותו הדבר,בכולם העמלות לצעירים מבוטלים,רק מה המתנות הם שונות,ולא בוחרים בנק על פי המתנות,אולי בחשבון צעיר כן.. אבל בגדול אם בנק הפועלים קרוב לביתך תשאר אצלו,אני לקוח של הבנק יותר מחצי שנה,והכל מושלם... |
![]() |
![]() |
# 3 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אוקיי איזה מתנות יש בלאומי? ובשאר הבנקים?
נ.ב לאומי יותר קרוב עליי. Last edited by d-forum; 22-11-07 at 13:59.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
Winner
|
זה דיי קשור לסניף ולא רק לבנק בגדול, במיוחד בגיל הזה.
# 5 |
חסום
|
בפועלים לוקחים עמלה על משיכת כסף, בלאומי לא.. זהו ביעקרון.. מה שהכי קרוב אלייך הכי טוב לא תרגיש הבדלים [;
|
![]() |
![]() |
# 6 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
1) איזה הטבות מקבלים על פתיחת חשבון בלאומי?
2) אם אני מבצע חיוב דרך הכרטיס אשראי גם לוקחים לי עמלה? אני לא פטור? |
![]() |
![]() |
# 7 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
ולגבי מה מציעים לאומי, 500 אס אמ אסים בחינם,ו 4 פנקסי צקים חינם לשנה אם אני לא טועה. בבנק בפועלים אתה יכול כל חודש לקחת שני פנקסי צ'קים בחינם. אני אף פעם לא לקחתי פינקס כי אני לא צריך... בגדול בקשר לעמלות זה אותו דבר פטור... |
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
ה 500 SMS זה רק לחיילים אני חושב
# 9 |
אחראי פורום Off-Topic
|
מה זה משנה איזה בנק אתה?
כאילו אתה צריך איזה יועצי השקעות או משהו.. אתה כולה צריך לשים את הכסף, וכרטיס בשביל למשוך ובשביל לקנות. אם אין עמלות באף בנק, לך לאן שהכי קרוב.
# 10 |
Winner
|
תישאר בפועלים
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|