![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שעת האפס,
שעת האפס מספר על כמעט כל הוכחותיהם של הדתיים, אני דיי מאמין להם ובטיפ טיפה לא, חלק מהדברים כלל לא מוכחים לא מדעית ולא למראית עין.
(אם זה לא המקום לכתוב, תעבירו או שתנעלו :P)
- אחסון אתרים בחינם ואמין - מפתח אתרי אינטרנט, משפר תבניות WordPress מעצב אתרי אינטרנט וסטודנט להנדסת חשמל. Last edited by Gmedia; 25-11-07 at 18:41.. סיבה: סתם משעמם.. |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
אין לי משוג מה זה, תוכלו להסביר קצת?
|
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
מה אתה רוצה שנעשה עם המידע הזה?
ביקורת? |
![]() |
# 4 |
משתמש - היכל התהילה
|
אני חייב לציין שיש המון המון דתיים שלא יסכימו עם מה שהסרט אומר, ויחשבו ההפך במקרים מסויימים.
חסום
|
סרט חובה ליראות!
|
![]() |
# 6 |
הוסטסניון
|
אתה מתכוון לסרט הזה שיצא פעם? שכדור הארץ הלבה לא מסתובבת טוב?
חבר וותיק
|
לדעתי צריך לנעול למה זה פשוט הסטה
נעזוב את כל הקטע של הפירושים של אנשים מהתנך להגיד תודה לה' על זה שניצחנו במלחמה?! אני יגיד תודה שאני יראה משהו אמיתי זה שאם היינו יושבים בשקט בסלון והייתה פתאום ריעדת אדמה על כל החזיתות שהייתה הורסת הכל ובנו לא פוגעת - הולך רוח סערות ברקים - הולך כולם פתאום נעלמים - הולך אנשים נזעקים למילואים נלחמים בחזיתות ונלחמת אש באש - ולהגיד על זה תודה?! ניצחנו במלחמה נכון אבל תבדוק פשוט באינטרנט את שמות הניספים במלחמה תילך למשפחותיהם ותראה להם את הסרט... אפשר להגיד אפשר להעביר ביקורת אבל הסרט הזה פשוט לא הגיוני אין הוכחה אחת שזה בכלל איכשהו קשור לתנך אז מצטער לבעס אותך אבל הייתי חייב להגיד את זה לפי איך שהמצב בארץ מתקדם אחד אומר משהו וכולם בפה פעור הולכים אחריו |
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
הדיון הזה בסופו של דבר יהפוך לויכוח עם הסטות כאלה ואחרות.
נעול. |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|