![]() |
# 1 |
הוסטסניון
|
[php] מה סומן בלי form
אז ככה אני בונה מערכת הזמנות ללקוח,
בכל מקרה המשתמש מסמן בcheckbox את התמונות שהוא רוצה לאלבום, בכל עמוד יש 9 תמונות, ויש הרבה עמודים. מה שאני מנסה לעשות זה שאם הוא בוחר checkbox אחד של תמונה אקראית, שאני יצליח לשמור את השם של התמונה בcookie או משהו בסגנון, אבל הבעיה שלי שאין לחצן שליחה ואין form. יש רק דפדוף בין העמודים. יש למישהו רעיון איך אני יצליח לבצע דבר כזה?
# 2 |
הוסטסניון
|
אם אני לא טועה כשאין מאפיין value אז מקבל תערך On ו off.או שזה בvb...
אבל בכל מקרה שאתה שם ערך value אז הוא יקבל אותו. עריכה:תקר לפונקצייה בjs. onclice |
![]() |
![]() |
# 3 |
הוסטסניון
|
אבל מה יעזור לי On off וד"א זה 1 או 2..אין לי form איפה בדיוק אני יקבל את הנתונים =/
"חינוך למדעי המחשב לא יכול להפוך אף אחד למתכנת מומחה יותר מאשר לימוד על מברשות וצבעים יכול להפוך מישהו לצייר מיומן." Last edited by daMn; 29-11-07 at 17:39.. |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
אפשרי...
אפשר גם לעשות ONCLICK שזה יעבור לעמוד מסויים בפריים בלתי נראה ... הפריים עצמו ישמור את הנתונים. |
![]() |
![]() |
# 6 |
תודה על תרומתך.
|
תעשה מערך ב JS וכל פעם שלוחצים זה מוסיף את הערך של ה CHECK BOX למערך
ואם מוריד אז זה מוריד מהמערך וכל 20 שניות או לפני מעבר של עמוד תעשה עם AJAX פונקציה שהוא שתשלח את המערך הזה ב POST לקובץ PHP שיישמור את המערך ב SESSION ברגע שהוא יסיים לבחור תמונות , תעביר אותו לעמוד אחר לדוגמא עמוד אישור תמונות שבו הוא רואה את כל התמונות שהוא בחר ואז יש לך את ה IDים של התמונות ואפשר לעשות איתם מה שאתה רוצה בעצם.
# 7 |
חבר וותיק
|
בשביל מה עם פריים? אפשר עם AJAX.
|
![]() |
![]() |
# 8 |
הוסטסניון
|
אני קצת חדש בajax..אני אשמח אם מישהו ייתן קישור למדריך ידידותי בנוגע לajax.
ואם יש תחת הנושא של ריענון לפני מעבר של עמוד או 20 שניות בעמוד נוכחי, זה יהיה מעולה. תודה מראש בכל מקרה.
# 9 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|