![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[בעיה] הכרטיס מסך עושה בעיות
היו לי בעיות עם הכרטיס מסך (NVIDIA GeForce4 MX 440) כשאני משחק במשחקים שדורשים
את השימוש הכולל בכרטיס וכשאני משחק בהם אחרי כמה שניות פתאום המחשב קופא, התמונה של המשחק נשארת אמנם אבל המחשב לא מגיב לשום כפתור, ושום נסיון לצאת מהמשחק לא הולך.. המחשב פשוט מת.. במקרה כזה אני חייב לעשות ריסט. אני מדבר על משחקים כגון : CS , GTA , NFS וכדו' (ותאמינו או לא, אפילו במשחקים כמו Icy tower זה נתקע רק לאחר הרבה זמן) לכן, בעקבות הבעיה הנ"ל שלחתי את המחשב לפרמוט, שידרגתי חלקים: דיסק קשיח 80g הזכרון 512mb ddr2 והכרטיס מסך אותו כרטיס.. לאחר השידרוג והפירמוט, עוד לפני שהתקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך המשחקים אמנם עבדו על reder של software ולא opengl ועל איטיות וגראפיקה נמוכה, אבל הם רצו חלק בלי להיתקע ובלי בעיות. לאחר שהתקנתי את הדרייבר הזה שהוא מתאים לכרטיס מסך שלי גיליתי שהבעיה חוזרת על עצמה.. לכן הבנתי, שהבעיה נובעת מדרייבר לכרטיס מסך. אז יכול להיות שהדרייבר לכרטיס מסך הזה באמת לא טוב? אם כן מדוע? זאת באמת הבעיה? אשמח אם תוכלו להביא לי דרכים לפתרונות תודה לעוזרים והמשך יום נעים! ![]()
![]() |
# 2 |
משתמש - היכל התהילה
|
יכול להיות שהכרטיס מתחמם כי עם הדרייבר הוא מתאמץ יותר.
תבדוק את המאוורר שלו.
# 3 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
עשיתי נקיון מאבק, בקשר לבדיקה אם הוא מתחמם, יש אולי תוכנה שבודקת מה הטמפ' שלו?
![]() |
![]() |
# 4 |
מנהל ראשי בדימוס
|
בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס, כלומר הדרייבר, כלומר התוכנת שליטה שהדרייבר מתקין בנוסף אליו - אמור להיות מידע על החיישן טמפ' שיש בכרטיס במידה ויש.
במידה ואין בתוכנה ההיא, תנסה ב-everest 32 home edition. |
![]() |
![]() |
# 5 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
הורדתי והתקנתי את התוכנה everest 32 home edition אבל לא מצאתי שם שום מקום שבו כתוב על מעלות של הכ"מ או משהו דומה לזה, עברתי על כל המקומות שבהם השם שלו מצויין ולא ראיתי משהו כזה.. אולי בתוכנה שבאה עם הדרייבר המקורי כן יש - מישהו יודע במקרה איך קוראים לה? תודה!
![]() |
![]() |
# 6 | |
חבר מתקדם
|
ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר בקהילה
|
מצאתי את הדיסק, אין עוד תוכנות מצורפות - ז"א שאין חיישן מעלות על הכרטיס מסך
איך אני בכל זאת יכול לדעת מה הבעיה ואיך לפתור אותה? אולי יש תוכנה שבודקת ביצועים? תודה!
![]() |
# 8 |
מנהל ראשי בדימוס
|
יכול להיות שעשית אוברקלוקינג או שעשו לך בלי שידעת?
כי זה גם גורם שיכול להשפיע. תתקין את הדרייברים המקורים ותעשה שם Reset to default. מלבד זאת תבדוק אם המאוורר שקיים על גבי הכרטיס מסך עובד כראוי, במידה ולא תקנה אחד שיעבוד כמו שצריך. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|