|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)
|
![]() שלום,
אולי וותיקי הפורום זוכרים כשפתחתי את אתר מלונה בעזרת הצוות הכי איכותי ומוצלח שהיה בזמנו בפורום. את מלונה עיצב: אילן - Stylized ותיכנת: עמית - AmitU והם עשו זאת בצורה הכי טובה שיש. אני מוכר את האתר מסיבה של חוסר זמן לתפעולו ונראה לי חבל שאתר כזה שבעבר היה כל כך מצליח במציאת בית חם לחיות, צריך ליהיות מוזנח ככה. לצפייה באתר: www.meluna.net קידום האתר: האתר קודם על ידי ועכשיו הוא מקום רביעי בחיפוש המילים: "אימוץ חיות" ו "מלונה". המכירה כוללת: את אתר מלונה שכולל: *פורום *מערכת כתבות *מערכת אימות חיות *מערכת סקרים *עיצוב מדהים הכולל תפריט בפלאש *מועדון חברים *מערכת יצירת קשר *את הדומיין *אחסון - בחסות עמיתU *פאנל ניהול מתקדם *באנרים פירסומיים לאתר (שניים) תוספות של תוכניות לעתיד שהיו למלונה: יש דברים שתיכננתי ולא הספקתי לממש, כמו אתר לתחרות "החיה הכי מיוחדת", יש לאתר הזה כבר עיצוב אותו תוכלו לראות כאן מחיר האתר והדברים האחרים שציינתי כאן הינו: עריכה: אתם צודקים זה לא יהיה בסדר למכור את האתר בכסף זה התנאי החדש: השקעה באתר, תראו לי שאתם יכולים לפתח את האתר ולגרום לו לתפקד בלי להתעצל ואז תקבלו את האתר. אשמח לשמוע הצעות. שלכם, ניצן גינדי
שלכם, ניצן. Last edited by beng; 01-12-07 at 13:37.. |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
דעתי היא כזאת:
אני לא יודע אם אתה זוכר אבל אני הייתי חלק מהאנשים שעזרו לך בהתחלה של האתר. אתה בעצם התחלתה מ 0 . כל מה שהיה באתר הוא היה ביתנדבות וכל דבר שהייתה צריך קיבלת במתנה (ואני לא מדבר עליי). ולעניין, לפי דעתי זה לא בסדר למכור ועוד במחיר כזה מופרז של 9000 שקל אתר שהדבר היחידי שעשיתה בו זה תוכן (לא שאני מזלזל כי זה רוב האתר) לפי דעתי אתה צריך להמשיך ולתרום אותו למישהו שימשיך את דרכך, ולא לנסות לעשות על אתר של היתנדבות כסף כי בכל זאת זה אתר ללא מטרות רווח ככה שאפילו אין שוב הכנסה ממנו. לשיקול דעתך. בכל מקרה בהצלחה ושבת שלום ![]() |
![]() |
# 4 | |
Permanently Banned
|
ציטוט:
זה כמו שעכשיו "צר בעלי חיים" תמכור את העמותה שלה לחברת מזון לחיות / לכל מי שיהיה מעוניין (תבין כבר את המשמעות ואיזה בלגנים יהיו בתקשרות ובכל מקום) |
|
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
תגיד אתה לא רואה את הבעיה האתית בכל נושא המכירה של משהו שנבנה לא למטרות רווח? במיוחד אישיות.
אם אתה רוצה להעביר בעלות למישהו שיש לו זמן להשקיע בנושא, אני אשמח להפנות אותך לאנשים כאלו. אחרת זה מטורף לקנות ממישהו אתר ב9000 אלפים שקל כשהוא יודע שהוא בחיים לא יחזיר את ההשקעה הזאת.
Permanently Banned
|
ציטוט:
תאמין לי הם ישמחו לשלם על האיחסון כמה זה עולה בשנה 150 שקל?הם ישלמו ויהיה להם אתר נוסף / אתר חדש שיוכלו לפרסם את הבעלי החיים שצריכים בית. |
|
![]() |
# 8 |
חבר בקהילה
|
גם נכון! =]
|
|