|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
![]() מה המצב אנשים??
אוקיי אז אחרי שהצגתי את העיצוב הוסטינג החלטתי לעשות עוד עיצוב ולנסות בעזרת התגובות הבונות שלכם להשתפר עוד ועוד ועוד...במטרה להגיע לרמה טובה יותר כי אילך אני אומר: "תמיד יש מה לשפר". העיצוב הוא עיצוב לא ארוך במיוחד למרות שאפשר להוסיף עוד הרבה דברים אבל החלטתי ללכת על גודל נורמאלי שבעין זה יהיה נוח יותר ותוכלו לקבל נקודה טובה יותר. בעיצוב הזה החלטתי להשתמש בגוונים צבעונים + יבשים וליצוא אווירה מקצועית ונקייה. אז לפני התגובות אני אציג את העיצוב. הנה לכם העיצוב - לחצו כאן! |
![]() |
![]() |
# 2 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
ממש יפה, שילוב צבעים טוב, שנה פונטים.
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר וותיק
|
תישמע שים לב תיכנס להעיצוב הוסטינג שלך ותראה מה דומה ומה לא
אני רואה את העיצוב של המשחקים והעיצוב הוסינג שהכנת אותו דבר חוץ מהכפתורים למעלה אותו מלבנים בצד רק ששם יש כתבות ושמה יש חבילות אותו באר אותו הכל אני אומר שכל אתר או עיצוב יש סיגנון משלו בהצלחה העיצוב נחמד לעין אבל אין כולכך חשק לשחק בהצלחה |
![]() |
![]() |
# 4 |
חבר מתקדם
|
מאוד יפה, רק החלק של הזכויות יוצרים, הייתי מציע לעשות כמו הבאר שלמעלה, תבדוק את זה.
|
![]() |
![]() |
# 5 |
חבר מתקדם
|
איך בדיוק אתה משווה את הבאר להוסטינג שני עולמות שונים מה שאתה מדבר על מלבנים זה כבר סטייל אחי לכל מעצב בארץ לכל מעצב בעולם יש סטייל את התגובה הזאת בלי לפגוע בך אני לא אקח לצומת ליבי אני לא רואה שום דבר נכון בדברים שלך - תודה רבה בכל אופן.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר בקהילה
|
יפה מאוד אחי.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
תודה על תרומתך.
|
עיצוב מדהים!
![]() |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר מתקדם
|
תודה לכולם, עוד?
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר על
|
לא אהבתי את העניין של הכפתורים הגדולים למעלה.
הציונים של המשחקים(9.1....)-תשנה את הצבע שלהם, כי זה לא ממש מתחבר לי. למה יש על לוגו את צורה הזאת? ממש לא יפה,כמו כן זה רעיון של TSART. חוץ מזה עיצוב נחמד מאוד... |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|