|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
חבר מתקדם
|
צריך רעיון לבנית אתר
שלום וצוהריים טובים
אני רוצה לבנות אתר לקהילה (שירווח מפרסומות) אבל אן לי שם רעיון מקורי. השמח לשמוע רעיונות לפתיחת אתר. (צץ לי רעיון לפתוח אתר עם כל התשבות לספר היסטוריה חחח) *אם זה לא המקום המתאים תעבירו עריכה: חשבתי על משהו יותר גהוני, לפתוח אתר עם כל התשובות כולל הדרך לספר אלגברה. ושהיה באתר מערכת שכל אחד יכול לההכניס פתרונות לתרגילים. מה אתם אומרים ילך? Last edited by ohadsti; 07-12-07 at 16:01.. |
![]() |
![]() |
# 2 |
חבר בקהילה
|
HISR - Hitsory
Encyc - Encyclopedia HoilS תחשוב על משהו =] אם זה לאתר היסטוריה חחח ואחלה של רעיון.
# 3 |
הוסטסניון
|
אם יהיה למישהו רעיון שהוא יחשוב שהוא טוב ומקורי ויוכל להרוויח ממנו כסף..למה שיגיד לך אותו פה ? =/
# 4 |
מתאורר / יצא בחוץ
|
|
![]() |
![]() |
# 5 |
הוסטסניון
|
טוב הבנו הוא פתח שיבאו רעיונות אם יש לכם ובא לכם להביא תביאו אם לא אז חלאס לכתוב סתם.
|
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר וותיק
|
אז למה שיביא לך אותו חינם? שאתה תממש
עזוב את הקטע של הסיכון תאר לעצמך שמישהו פה מביא רעיון ואתה עושה ממנו ניהיה מציאותיים ולא נגיד מיליונים אבל אלפים שזה כסף טוב איך הוא יחייה עם עצמו ![]() יש לי כמה רעיונות ממש טובים אבל אני ממש אחד אחד |
![]() |
![]() |
# 8 |
חבר וותיק
|
|
![]() |
![]() |
# 10 |
הוסטסניון
|
הרבה אין כל מה שמסומן בעיגול קטן אין תשובה.
|
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|