![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
שאלה בנוגע לגוגל
אם יש לי אתר שהוא אינדקס למשל של בדיחות
ואני מעתיק תוכן מאתרים אחרים + נתינת קרדיט מה יקרה בגוגל? יאהבו את זה? לא יאהבו? כי אמרו פה שאם אני מעתיק תוכן אז יורידו אותי זה נכון? |
![]() |
![]() |
# 2 |
Winner
|
גוגל לא יאהב את זה (גוגל מעניש על תוכן מועתק)
|
![]() |
![]() |
# 3 |
חבר מתקדם
|
בכללי כל העניין נראה מצחיק ואם גוגל פועלים כך אז זה ממש לא מקצועי מצידם. שכחנו שהאינטרנט הוא לא המקור היחיד למידע בעולם? מה קורה אם אתה פירסמת סדרת מאמרים בעיתון נניח ואתר הכניס אותם לאינטרנט (העתיק אותם). לאחר כשנה אתה מכניס את המאמרים אותם כתבת לאתר חדש שפתחת - גוגל יזהה את זה כהעתקה? הרי האתר הקודם פירסם אותם הרבה לפניך. אבל אתה זה שבעצם כתב אותם והוא העתיק...
|
![]() |
![]() |
# 4 | |
חבר וותיק
|
ציטוט:
אם האתר שלך מתעדכן פעם בשבוע והכנסת דף חדש לאתר מדריך חדש או מאמר.. ומישהו הספיק להסתכל ולהעתיק את המאמר לאתר שלו והאתר שלו מתעדכן כל 3 ימים אז זה נחשב שאתה העתקת ממנו - בגלל שהאתר שלו מתעדכן יותר מהר.
![]() |
# 5 |
Permanently Banned
|
תוכל לפתור את הבעיה על ידי הוספת מילים והחלפת מילים במילים נרדפות.
|
![]() |
![]() |
# 6 |
חבר וותיק
|
מהה?!?! פעם ראשונה שאני שומע על זה =\
אני מאמין לכם, אגב תודה שאזהרתם, לא שרציתי להעתיק חח |
![]() |
![]() |
# 7 |
חבר מתקדם
|
השאלה איך גוגל מזהה שזה חומר גנוב?
אני לא יודע זה נשמע לי מוזר,כי למשל בכתיבת מדריכים על נושא ספציפי אז בגדול כל מי שייכתוב מדריך זה ייצא דומה ואפילו אותו הדבר,וזה קרה לי כמה פעמים שאני כתבתי לבד מדריך וראיתי אותו מדריך בעוד אתרים,אבל אני לא כתבתי אותם.. ואם ככה איך גוגל יודע לזהות למי באמת שייך אותו מדריך למשל לאיזה אתר?! |
![]() |
![]() |
# 8 | |
חבר בקהילה
|
ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
# 9 |
חבר בקהילה
|
אוקי תודה רבה
איזה בעסה עכשיו אני צריך לשבת על כל הדברים שהעתקתי טוב תודה שעניתם לי אפשר לנעול |
![]() |
![]() |
# 10 |
חבר על
|
גוגל מזהה ועוד איך!
אם הוא ימצא לדעתי שיש לך תוכן "גנוב" הTR שלך יהיה נמוך וקצב עדכונים גם נמוך כי הוא כבר ייקח מהמקור ולא ממך! |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|