|
הרשם | ![]() |
שאלות ותשובות | ![]() |
רשימת חברים | ![]() |
לוח שנה | ![]() |
הודעות מהיום | ![]() |
חיפוש | ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
כלים לאשכול | תצורת הצגה |
![]() |
# 1 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
דירוג מסחר: (0)
|
מכרז | MyShare.co.il - העלאת קבצים
האתר חזר לאחר חודשיים ללא פעילות ביום הראשון שחזר הגיע ל 1000 ויכול בקלות להגיע לשיאו כמו שהיה 4-5 אלף כניסות ייחודיות יומיות !!
הרווחים שהיו לי מהאתר כמעט 94-99 $ ליום !! (לפעמים פחות אבל עדיין מכובד 40-70$) חודשי הייתי עושה בין 1300 דולר ל1500 $ כרגע האתר יושב על 2 שרתים אחד שרת ייעודי בפלורידה ושרת אחד למטרת ניסיון אצל servage.net האתר ממש רווחי .. פשוט מאוד www.myshare.co.il אני מוכר בגלל שאין לי כוח לזה ואין לי זמן לזה גם . מחיר התחלתי 2500 ש"ח קפיצות של : 50 ש"ח יצירת קשר : פלאפון - 0525819366 איסיקיו - 230569889 מסנגר - zahi-ohayon@hotmail.com בבקשה !!! - מי שסתם בא לו לבוא ולדבר על התשלום שלא יכנס מה שכתוב פה זה המילה האחרונה ! ולא לשלוח בקשות ושטיות מה שיש כאן זה הכול ..
# 3 |
משתמש תחת חוזה ניסיון
|
אין לי תסטטיסטיקות שהיו לפני חודשיים היה מעל 4 אלף כל יום ..
האתר נפתח שנית לאחר שבועיים ככה .. פחות או יותר .. והוא נע בין 400-1000 יומיות ... אני יכול לתת פרסום קטן ביום אחד ולהראות לך עד כמה האתר מסוגל להגיע
# 9 |
חבר וותיק
|
חבר'ה,
מי שמבין ומפעיל קצת את ההיגיון יבין שיש כאן המון נתונים לא הגיוניים. למי שיש נכס כזה לא מוכר את זה במחיר כל כך נמוך. מה גם שפערי הכניסות שהוא נותן מאוד גדולים "400-1000" - פער עצום! התירוץ "אין לי זמן לזה" ממש לא הגיוני כי לא צריך זמן לזה. בנוסף לאתר יש 5 פרסומות - עובר על החוקים - בטוח האתר הזה ייחסם משימוש בגוגל אדסנס. בהצלחה לפריאר שיקנה... |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|