![]() |
# 1 |
חבר בקהילה
|
[בקשה] עבודה בחשבנאות
שלום,
הנני תלמיד תיכון במגמת ניהול חשבונות בכיתה יא' יש לנו פרוייקט גדול שעל סמך זה יבוסס 70% מהציון הכללי בבגרות. בפרוייקט כל תלמיד אמור לבחור כבעל עסק ולטפעל אותו מוחשית עם מסמכים. הפרוייקט שבחרתי הוא בעל חברת שרתים בישראל(השכרה, מכירה, אירוח וכדומה..). אני אמור להיות כבעל עסק ולתת מתן שירותים, מילוי מסמכים בין לקוחות ותיפעול העסק. התבוננתי שהינו פורום לחברות איכסונים ובעלים רבים נמצאים, וזהו המקום. הנני מבקש עזרה בהקשר לפרוייקט למסמכים וכו'... רק התחלנו את הפרוייקט והננו אמורים למלות מבוא על העסק. בחרתי שם לעסק והוא ***.co.il ... עכשיו אני מבקש בבקשה אם זאת טובה פשוטה לתת לי דוגמאות של : מחירון / מבוא על העסק(לדוגמא:ספקים, לקוחות, תקופת אשראי וכו') / חשבניות על קנייה או מכירה מספקים ולקוחות, קבלות, תעודות משלוח, תעודות הזמנה , דוח קופה קטנה לחודש זה וזה, חשבונית יומן ועוד שעדיין לא הגענו אלייהם. בבקשה אם בטוב ליבכם לצלם(רצוי) או לתת רעיונות לחשבניות ודוחות וכל מה שקשור לניהול העסק אני מאוד מאוד מאוד ישמח! זה יקל עלי ויקנה לי קדי מידה רבים בציון ! תודה! ד"א, אני בפיגורים בזמן ובחומר בין שאר תלמידי הכיתה והחומר והעזרה שלכם כבעלי עסקים רשמיים מאוד יעזור! כיוון שקשה לי ליצור חשבונות לא "ריאליסטים" ודוגמא לניהול עסק אמיתי ירשים מאוד את הפרוייקט ויעזור לי לקצר עיניינים. |
![]() |
![]() |
חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים ו- 1 אורחים) | |
|
|